چه روغنی برای چه مصارفی مناسب است؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، روغن ها بخش جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما هستند. بیشتر غذاهای ایرانی را باید با روغن پخت. بنابراین استفاده از روغن ها برای ما اهمیت زیادی دارد. در ادامه به بررسی روغن های پرطرفدار  و تاثیراتش بر سلامت بدن خواهیم پرداخت.  روغن زیتون روغن زیتون … ادامه

چند روش مصرف و نگهداری ادویه‌ها در آشپزخانه

برای تهیه غذاهای خوشمزه باید ابتدا اصول نگهداری ادویه ها در آشپزخانه را فرا بگیرید تا مطمئن شوید طعم خود را به مرور زمان از دست نمی‌دهند. پس با ما همراه باشید:  ادویه ضروری ترین طعم دهنده در هر ماده غذایی محسوب می‌شود. نباید ادویه ها را در انتهای کابینت بیندازید یا کنار ماهیتابه گرم … ادامه

چند توصیه برای نحوه صحیح مصرف برخی مواد غذایی

غلات کامل: غلات کامل و حاوی سبوس مانند انواع لوبیا، حاوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام فیتات هستند که به ویتامین‌ها و مواد معدنی در غذاها متصل می‌شود و از جذب آن‌ها جلوگیری می‌کند. پس همیشه این غلات را قبل از مصرف در آب قرار دهید و بگذارید مدتی سپری شود تا فیتات موجود در آن‌ها … ادامه

به کوکانتان هرگز نودل ندهید!

بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند غذاهای فوری مانند نودل فوری نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف خارج از تعادل آن می‌تواند مضرات زیادی هم داشته باشد چرا که این نوع غذاها برای خوشمزه‌تر شدن در فرایند فراوری با روغن و نمک فراوان مزه‌دار می‌شوند. غذاهایی که برای بزرگترها توصیه نمی‌شوند قطعا برای کودکان نیز … ادامه

بزرگترین مشکلات فیلترهای کل خانه آکواسانا

مشکل فیلترهای کل خانه آکواسانا آکواسانا یکی از معدود برندها و تولیدکنندگان آب است که متعلق به آمریکاست. آنها همه چیز را از نرم کننده های آب گرفته تا فیلترهای حمام و فیلترهای کل خانه تولید می کنند. با این حال، در اینجا مواردی وجود دارد که قبل از خرید از این برند باید از … ادامه

آیا آرتروز گردن همان دیسک گردن است؟

آیا آرتروز گردن همان دیسک گردن است؟ این پرسشی است که در ذهن اغلب آدمهاست. آرتروز گردن و دیسک گردن هر دو مربوط به مشکلات مفاصل ستون فقرات می شوند. آرتروز (اسپوندیلوز) و دیسک گردن (اسپوندیلیت)، دو شرایط مختلف هستند که نیاز به درمان های متفاوتی دارند. دکتر احمد شکرچی زاده، متخصص جراحی مغز و … ادامه

حواستان به کپکهای روی مواد غذایی باشد

قارچها چه هستند و چه تاثیری بر سلامتی ما دارند؟ قرار گرفتن در معرض کپک باعث بیماری تنفسی، حساسیت و آسم (تنگی‌ نفس) می‌شود و حتی ممکن است مرگبار باشد. کپک قارچ‌های میکروسکوپی است که در مکان‌های مرطوب رشد می‌کنند. هاگ‌های کپک همه‌ جا هستند و هزاران هزار از آنها در اتمسفر زمین پراکنده است. نشانه‌های وجود … ادامه

ترکیب عسل و زنجبیل، این معجون آنتی بیوتیک گیاهی را فراموش نکنید

ترکیب عسل و زنجبیل امروزه بیشتر به عنوان درمانی برای مشکلات گوارشی و سرماخوردگی شناخته می‌شود مانند یک آنتی بیوتیک گیاهی طبیعی با طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های ذاتی ضد باکتری، ضدویروس و ضد انگلی است. برای آشنایی بیشتر با این انتی بیتوتیک گیاهی با ما همراه باشید: خواص زنجبیل و عسل از مدت‌ها قبل شناخته … ادامه

همراه یا این خوراکی‌ها آب نخورید خطرناک است!

آب مایه حیات است، درست!  اما در مواقعی مصرف آن احتمال دارد به بدن و به ویژه سیستم گوارشی آسیب بزند. اگر شما کسی هستید که حتما باید همراه با غذای خود آب زیاد بخورید، بهتر است این کار را متوقف کنید؛ زیرا غذاهای خاصی وجود دارند که ممکن است همزمان با مصرف آب به … ادامه

یک تصور اشتباه درباره خرما، توت و کشمش

مصرف زیاد قند و شکر در رژیم غذاییِ روزانه تبعات ناگواری مثل اضافه وزن، چاقی، ابتلا به دیابت، ابتلا به سرطان، پیری زودرس و … دارد که شاید جبران این تبعات گاهی ناممکن باشد، اما خیلی از افراد برای در امان ماندن از این تبعات، از آن طرف بام می‌افتند و قند و شکر را به طور … ادامه