هشدار/ هندوانه ای که ظاهرش اینگونه است نخورید

این میوه محبوب گاهی، می‌تواند نیترات داشته باشد که معمولاً به علت کودهای شیمیایی یا فرآورده‌های کشاورزی استفاده شده در کشت و پرورش آن ممکن است اتفاق بیفتد. پس مراقب باشید: با شناخت علائم وجود نیترات در هندوانه که در ادامه خواهیم گفت، از مصرف این هندوانه‌ها خودداری کنید تا دچار عوارض و مسمومیت‌های ناشی … ادامه

کوکی اسفناج در درمان کم‌خونی معجزه میکند + طرز تهیه

از کارتون‌های زمان بچگی‌یادگرفتیم که خوردن اسفناج انرژی ما را چندبرابر می‌کند حالا فکرکنید با گوشت ‌هم‌همراه شود؛ چقدر عالی می شود! کوکو اسفناج نیز همچون سایر کوکوها پخت سریع و آسانی دارد. اسفناج موجود در این غذا دارای آهن زیادی است بنابراین با مصرف منظم آن، هرگز دچار کم‌خونی نمی‌شوید. مواد لازم ۵۰۰ گرم اسفناج … ادامه

استراتژی لازم برای ثابت نکهداشتن وزن بعد از رژیم لاغری

چرا بدن پس از رژیم به وزن قبلی باز خواهد گشت؟ به گزارش سلامت نیوز، دکتر معصومه مرادی، دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانی نوشت: باید در نظر داشت که در طول دوره های رژیم لاغری، سوخت و ساز بدن کم می شود. بدن همیشه، نقاطی دارد که رسیدن به آن وزن و سوخت و ساز … ادامه

چرا کودکان مدام سرما می خورند؟

آیا می دانید چرا کودکان مدام سرما می خورند؟ بنا بر گفته یک متخصص اطفال: به علت تنوعی که ویروس‌های سرماخوردگی دارند، ممکن است کودک امروز به یک نوع آن و بعد از بهبودی به نوع دیگری از ویروس‌های سرماخوردگی مبتلا شود. بابک باوفا در پاسخ به این سوال که چرا کودکان زیاد بیمار می‌شوند؟ … ادامه

بایدها و نبایدها درباره کراتینه کردن مو

مراقبت‌های لازم بعد از کراتین کردن مو یکی از جنبه‌های ضروری جهت حفظ نتیجه درمان و سلامت موها به شمار می‌روند. کراتین مو به علت توانایی در صاف کردن موها و کاهش وز و قابلیت کنترل موها یک روش محبوب محسوب می‌شود. جهت اطمینان از حفظ سلامت مو، نکات مربوط به مراقبت‌های بعد از کراتین مو بایستی … ادامه

عفونت بخیه سزارین و آنچه خوب است بدانیم

ضرورت استفاده از تجهیزات تمیز و استریل بر اساس این مطالعه، استفاده از تجهیزات تمیز و استریل در جراحی سزارین بسیار حیاتی است. اطلاعاتی در مورد دقیق بودن فرآیند استریل‌سازی و روش‌های استریل‌سازی پوست ارائه‌شده‌است که می‌تواند به کاهش مقاومت باکتری‌ها و تمدید زمان مصرف داروهای ضد باکتریایی کمک کند. نشانه‌های عفونت زخم پس از … ادامه

چه روغنی برای چه مصارفی مناسب است؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، روغن ها بخش جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما هستند. بیشتر غذاهای ایرانی را باید با روغن پخت. بنابراین استفاده از روغن ها برای ما اهمیت زیادی دارد. در ادامه به بررسی روغن های پرطرفدار  و تاثیراتش بر سلامت بدن خواهیم پرداخت.  روغن زیتون روغن زیتون … ادامه

چند روش مصرف و نگهداری ادویه‌ها در آشپزخانه

برای تهیه غذاهای خوشمزه باید ابتدا اصول نگهداری ادویه ها در آشپزخانه را فرا بگیرید تا مطمئن شوید طعم خود را به مرور زمان از دست نمی‌دهند. پس با ما همراه باشید:  ادویه ضروری ترین طعم دهنده در هر ماده غذایی محسوب می‌شود. نباید ادویه ها را در انتهای کابینت بیندازید یا کنار ماهیتابه گرم … ادامه

چند توصیه برای نحوه صحیح مصرف برخی مواد غذایی

غلات کامل: غلات کامل و حاوی سبوس مانند انواع لوبیا، حاوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام فیتات هستند که به ویتامین‌ها و مواد معدنی در غذاها متصل می‌شود و از جذب آن‌ها جلوگیری می‌کند. پس همیشه این غلات را قبل از مصرف در آب قرار دهید و بگذارید مدتی سپری شود تا فیتات موجود در آن‌ها … ادامه

به کوکانتان هرگز نودل ندهید!

بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند غذاهای فوری مانند نودل فوری نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف خارج از تعادل آن می‌تواند مضرات زیادی هم داشته باشد چرا که این نوع غذاها برای خوشمزه‌تر شدن در فرایند فراوری با روغن و نمک فراوان مزه‌دار می‌شوند. غذاهایی که برای بزرگترها توصیه نمی‌شوند قطعا برای کودکان نیز … ادامه