آیا فلفل دلمه ای برای شما مفید است؟ 4 دلیل برای خوردن بیشتر


فلفل ها خشک ، ترد و نسبتاً شیرین هستند.

آنها برای آشپزی کم کربوهیدرات محبوب هستند و می توانید آنها را در طول سال در خواربارفروشی محلی خود بیابید (اگرچه طعم خوبی در تابستان و پاییز دارد!). اما چرا فلفل برای شما مفید است؟ درست است، واقعی!

بیایید برخی از فواید فلفل برای سلامتی و نحوه پختن آن را در دستور العمل خوشمزه و کم کربوهیدرات بررسی کنیم.

فلفل کم کالری و کربوهیدرات دارد

فلفل قرمز و زرد تفت داده شده روی سینی

فلفل دلمه ای حاوی 43 کالری و 10 گرم کربوهیدرات است که تصور می شود برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند خوشایند است.

بنابراین ، چرا فلفل دلمه ای باعث افزایش وزن می شود؟ هر امکانی … نه!

بهتر است در رژیم غذایی خود به دنبال مقصران دیگر باشید.

هر غذایی که بیش از حد باشد می تواند باعث افزایش وزن شود ، اما احتمال خوردن بیش از سه عدد فلفل در نشسته در یک مکان نادر (129 کیلو کالری) ، معمولاً در مورد چیپس سیب زمینی است.

و اگر در مورد تنقلات شور مانند چیپس صحبت می شود ، به احتمال زیاد بیش از یک ظرف می خورید.

فلفل دارای مواد مغذی زیادی است

فلفل چیلی می تواند کالری کمی داشته باشد ، اما سرشار از مواد مغذی است.

آنها حاوی ویتامین A ، C ، B6 و فولات و همچنین پتاسیم و آهن هستند. بنابراین ، کدام رنگ فلفل دلمه ای سالم تر است؟

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “از نظر تغذیه ، رنگ فلفل دلمه ای تفاوت ایجاد می کند.”

فلفل سبزهایی که قبل از پخت چیده می شوند قرمز می شوند. فلفل سبز در حال حاضر حاوی 150 درصد از نیاز روزانه توصیه شده به ویتامین C است.

یک فلفل قرمز می تواند 350 درصد از نیاز روزانه شما را تامین کند.

بیایید کمی عمیق تر تحقیق کنیم:

  • مقدار مجاز توصیه شده برای ویتامین C برای زنان 75 میلی گرم در روز است.
  • برای مردان ، 90 میلی گرم در روز است.
  • هر نوع فلفل بزرگ حاوی 128 میلی گرم ویتامین C است. بنابراین برای زنان 171 درصد از RDA و برای مردان 142 درصد از RDA است.

کرامپ گفت: “فلفل دلمه ای قرمز ، زرد و نارنجی از لیکوپن و کاروتنوئیدها بیشتر از فلفل سبز نارس است.”

کاروتنوئیدها ترکیباتی مانند آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

فلفل منبع خوبی از فیبر است

فلفل دلمه قرمز تازه روی تخته چوبی

فلفل فلفل در مقایسه با میزان کالری که در یک وعده غذایی اضافه می کنند ، حاوی مقدار بیشتری فیبر است.

با خوردن یک فلفل قرمز بزرگ ، 3.5 گرم فیبر به بدن می رسد که به ترتیب 14 و 9 درصد مقدار توصیه شده روزانه برای زنان و مردان است.

خوردن فیبر کافی برای کاهش وزن و به طور کلی تناسب اندام بسیار مهم است زیرا به شما کمک می کند تا مدت بیشتری احساس سیری کنید و مانع ثابت ماندن با یبوست می شود.

فلفل چیلی ملایم است و خوردن آن آسان است

چرا فلفل را به فلفل دلخواه ترجیح می دهیم؟

کرامپ توضیح می دهد: “اگر ترجیح می دهید از فلفل تند اجتناب کنید ، فلفل دلپذیر انتخاب خوبی است. برای کسانی که دل درد دارند ، فلفل تند جایگزین بهتری برای فلفل تند است که می تواند درد قلب را تسکین دهد.”

برخلاف فلفل ، فلفل قرمز حاوی کپسایسین نیست ، ماده ای که باعث سوزاندن فلفل می شود.

3 روش آسان برای پختن فلفل دلمه ای

فلفل بونیکا

اکنون این س isال وجود دارد که “آیا فلفل برای شما مفید است؟” قبلاً پرداخته شده است ، بیایید در مورد نحوه طبخ با آنها بحث کنیم.

بدون شک ، شما می توانید فلفل تازه و تکه تکه شده را میل کنید ، اما چرا در آشپزخانه خلاقیت بیشتری نشان ندهید؟

1. فلفل تند یا شکم پر

فلفل دلمه ای پر شده می تواند راهی عالی برای استفاده مجدد از غذای باقی مانده باشد. حفره های پوسته فلفل را می توان با گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پنیر ، آجیل ، برنج یا سبزیجات پخته پر کرد.

البته ، می توانید همین مواد را در فلفل و نان تست بریزید.

خلاق باشید – این همه چیزی است که می خواهید فلفل را خرد کنید. چند دستور العمل برای الهام:

2. فلفل دلمه ای بو داده یا بو داده

شکر موجود در فلفل تند را کارامل کنید تا طعم بیشتری از سبزیجات شما حاصل شود. شما می توانید این را در کوره (دودی) یا در فر (سوخته) به دست آورید.

  • برای کباب کردن فلفل دلمه ای ، آن را به چهار قسمت بریزید ، با اسپری آشپزی نچسب بپوشانید و به طور مستقیم 5 تا 10 دقیقه روی رنده گریل قرار دهید.
  • برای تفت دادن فلفل دلمه ای ، آن را به چهار قسمت بریزید ، با اسپری آشپزی نچسب بپوشانید ، مزه دار کنید و در دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

همانطور که هست لذت ببرید یا از فلفل تند پخته به عنوان عنصر در غذاهای دیگر مانند:

3. دانه های فلفل را مخلوط کنید

بیایید با آن روبرو شویم – فلفل دلمه ای کلید تهیه غذاهای گوشتی و سبزیجات است که از نظر ظاهری زیبا و خوش طعم تر می شوند.

آنها کمی قرمز ، زرد یا نارنجی به دریایی که سبز و قهوه ای نیست اضافه می کنند.

سرخ کردن یک گزینه آسان برای تغذیه سالم است:

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای تخصصی تری هستید؟ به BODNutrisi.com سر بزنید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Serving Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید