اسیدهای فیزیکی در جو دوسر یک شبه؟ : تغذیه


بسیاری از دستور العمل های جو دوسر یک شبه شامل اسید (یعنی آب لیمو) نیستند و این برای من گیج کننده است زیرا:

هدف آهک تبدیل اسید فیتیک است که هنوز در مایع موجود در گندم خیس شده یافت می شود.

اسید فیتیک به مواد معدنی مهمی مانند روی و آهن متصل می شود ، بنابراین بدن شما در صورت وجود این مواد مغذی در غلات شما از آن استفاده نمی کند. بنابراین ، قبل از خوردن گندم ، حذف اسید فیتیک بسیار مهم است. (به همین دلیل است که اغلب باید از آجیل / لوبیا به عنوان بخشی از آماده سازی آشپزی صرف نظر کنید).

این اطلاعات نیز فقط از طریق تحقیقات انجام شده است … مدتها پیش (اما من NCBI را فقط یک سایت تصادفی نمی دانم).

و من وبلاگ های زیادی پیدا می کنم که می گویند “اوه ما فراموش کردیم بگوییم شما باید آب لیمو یا سرکه سیب را اضافه کنید!” به دلایلی که در بالا ذکر شد. با این حال ، هیچ یک از سایت های دستور غذا درست نیست که این را نشان دهد؟ شاید این تنها یکی از موارد عقل سلیمی است که نباید توسط مردم تعریف شود؟

من یک قوطی PB و موز را یک شبه درست کردم و یک “آب نمک” آب لیمو به آن اضافه کردم. اگر بپرسید ، من واقعاً عاشق آهک نیستم ، اما در عین حال نمی دانم چقدر باید به آن اضافه کنید (متعادل با گندم) تا بتوانید اسید سیتریک را به طور کافی تجزیه کنید.

اساساً: چگونه می توانم از مزایای سلامتی یک شب اقامت بدون بازدارنده اسید فیتیک برخوردار شوم؟

در هر صورت ، لطفاً در صورت اشتباه در هر یک از این موارد به من اطلاع دهید!

دیدگاهتان را بنویسید