اهمیت غذاهای گرم و سرد


اهمیت غذاهای گرم و سرد

در واقع ، هر چهار مخلوط شامل سودا ، بلغم ، خون و صفرا است و خواص آنها افراد را افسرده می کند. ما چهار مزاج مرکب داریم که دو ویژگی گرم و سرد غالب و دو ویژگی دیگر خشک و مرطوب است ، اما نه نوع مزاج داریم (4 مزاج معتدل شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج مرکب که در بالا ذکر شد. بودن). اگر چهار مخلوط تعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ یک بر مخلوط های دیگر غلبه نکند ، مزاج نهم ، یعنی مزاج مزاج به دست می آید. اهمیت گرما و خنکی غذا در اینجا نشان داده می شود که با هماهنگی گرمی و خنکی غذا به طور معکوس با خلق و خوی افراد ، می توان تعادلی را برای رسیدن به مزاج معتدل ایجاد کرد. رضا اطمینانانی در مورد اهمیت گرمی و خنکی غذا ما به شما اطلاعات می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی کمی بیان کرده است:

چهار مخالف سرکش چند روز خوشحال بودند

چون یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از قالب بیرون آمد

دو خلط اصلی ، یعنی بلغم و سودا ، اسیدی هستند و افراد تحت سلطه این دو بلغ مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و به دلیل وجود دارای طبیعت گرم هستند.

احساس سرما:

بیشتر مردم دارای خلق و خوی سردی هستند. تعداد زیادی از آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خواب دارند و به طور کلی ضعیف هستند. مردم سرد سرما هستند و معمولاً عصبی نیستند. آنها درون گرا هستند و تمایل دارند احساسات خود را بیان کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارد و به زودی سفید می شوند. از آنجایی که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بیشتر است و این امر در بیماریهای خود ایمنی مانند MS و پارکینسون شایع تر است. ضعف ها ، معلولیت ها ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند و عروق باریک است.

ابهام گرم:

افرادی با مزاج دوستانه و دلپذیرتر ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه احساس گرما می کنند و سریع گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث آکنه و خارش بدن می شود و آنها تمایل به مصرف آب دارند. این تعداد افراد کمتر از گروه اول است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما سرد شدن در هوای گرم کار آسانی نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

وعده های غذایی ساده:

غذا نیز بین این دو مزاج (که سبک هستند) قرار دارد. به عنوان مثال ، در برخی متون ، شیر ، ماست بره و نان سبوس دار را غذاهای ساده می نامند.

غذای گرم:

نان گندم کامل ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، خورش سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخمه هندوانه ، انواع توت ها ، هندوانه ، چای سیاه ، خرما خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، آجیل و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، لوبیا سبز ، حبوبات ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، کشک و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کشک ، دستگاه مرغ ، تمر هندی و زرشک.

علائم دیگر با طبیعت مختلف:

الف) وست دمای پوست: گرما و خنکی پوست نشانه گرما و خنکی است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و سیاه نشانه گرما و رنگهای کوتاه و سفید و روشن نشانه خنکی است. فرها نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: تعداد زیادی از افراد دارای صورت سرد سفید هستند و پوست قرمز گرم نشانه گرما است.

د) رویاها: خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: افرادی که گرم هستند کارها را سریع انجام می دهند ، اما افرادی که سرد هستند به آرامی کار می کنند.


رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه دکتر اینستاگرام کلیک کنید. رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم ماندن

محصولات تراریخته و تغذیه ای

خطرات مواد قندی را بررسی کنید

غذاهای دودی دارای ریسک بالایی هستند



دیدگاهتان را بنویسید