به طور اتفاقی من 4 لقمه نان پارمزان دومینو را به مدت 2 ماه در یخچالم (در کیسه پلاستیکی) گذاشتم. چرا آنها هنوز هم برای خوردن خوب هستند؟ : تغذیه


من حدود دو ماه پیش دومینو گرفتم (بدهم یا ببرم) و یک تکه لقمه پارمزان و همراه پیتزا گرفتم ، و 4 عدد دیگر دریافت کردم ، بنابراین آن را زیر یخچال گذاشتم و گفتم “بعداً می خورم”. من آنها را کاملاً فراموش کردم تا اینکه امروز زودتر متوجه شدم. من می خواهم غذا بخورم اما آیا فکر می کنید آنها در حال حاضر کپک زده یا هر چیزی (مثلاً در وسط یا هر جای داخل)؟ آنها از بیرون بسیار معمولی به نظر می رسند. هر گونه بینش یا توصیه ای قابل قدردانی است! ممنون 🙂

دیدگاهتان را بنویسید