سوپ رشته Miso – Kath غذای واقعی می خورد


سوپ رشته Miso آسان تهیه می شود و پر طعم است! این یک غذای خوشمزه ، راحت و غنی از مواد مغذی برای هوای سردتر و همچنین بدون گیاهخواری و بدون گلوتن است.

آیا رسما فصل سوپ است؟ من هم اینچنین فکر میکنم! این یکی بسیار موفق است زیرا پر از سبزیجات رنگی ، پروتئین های گیاهی و غلات است. حتی بهتر: لایه ای بر لایه طعم دارد. در اینجا راز تهیه سوپ با کیفیت رستوران در خانه است!

عناصر

بسیاری از مواد تشکیل دهنده تمام ستاره در این دستور غذا وجود دارد. در اینجا چیزی است که برای ساخت آن نیاز دارید:

  • میسو. من آموختم که این یک ماده همه کاره است که بسیار کم است. من در گذشته از آن برای ماهی استفاده می کردم – دستور Cook Smarts Miso Salmon خوشمزه است!
  • آب سبزیجات + کمی آب
  • قارچ خشک شده برای طعم امامی غلیظ تر (با خیال راحت تازه کنید)
  • بدان ، که ممکن است ترسناک باشد ، اما این بهترین راه برای امتحان کردن آن است.
  • تربچه ، فلفل و اسفناج. من از سبزیجات رنگین کمان در سوپ ها استفاده می کنم
  • سیر برای طعم لایه اضافی
  • نوری معروف به چیزهایی که با رول سوشی می پیچید. این تکه های جلبک دریایی کمی نمک اضافه می کنند و در واقع از نظر مواد مغذی بسیار متراکم هستند.
  • می بابا آنها در بسته های کوچک زیبا و از گندم سیاه تهیه می شوند (که به طور طبیعی برای کسانی که به آن احتیاج دارید بدون گلوتن است!)
  • روغن کنجد، که طعم مغذی و خوشمزه ای دارد.
  • جمع بندی: دانه های آووکادو ، سیراچا و / یا کنجد.

یک ماده برای سوپ رشته فرنگی میسو

این یکی از آن دستور العمل های سریع است ، بنابراین می خواستم قبل از شروع همه چیز را آماده و آماده کنم. این امر واقعاً به تفت دادن سبزیجات ، افزودن مایع (جوشاندن) ، پخت نودل و خاتمه آن با برخی از افزودنی های سرگرم کننده برمی گردد.

اگر قبلاً از ماکارونی میسو استفاده نکرده اید ، فکر می کنم از طعم آن شگفت زده خواهید شد. اکثر مردم با سوپ میسو که به عنوان پیش غذا با غذاهای ژاپنی تهیه می شود آشنا هستند. این سوپ رشته فرنگی miso نسخه اصلی غذای من است.

میسو

تبادل آسان مواد

مانند همیشه ، می توانید این سوپ را به میزان دلخواه یا به میزان دلخواه سفارشی کنید.

  • سبزیجات مختلف را امتحان کنید (مانند کلم ، کلم پیچ یا کلم بروکلی)
  • mee soba رو عوض کن برای اسپاگتی گندم کامل (یا از برنج قهوه ای پخته استفاده کنید)
  • از قارچ تازه استفاده کنید به جای خشک شدن
  • نوری را کنار بگذارید اگر نمی توانید آن را پیدا کنید
  • مرغ را امتحان کنید اگر پروتئین حیوانی را بر توفو ترجیح می دهید.

می سوبا

طرز تهیه سوپ با خمیر میسو

در این دستور غذا ، افزودن ماکارونی میسو در واقع یکی از آخرین مراحل است. توصیه می کنم میسو را با مخلوط کردن کمی آبگوشت داغ و سپس افزودن آن به سوپ های دیگر خشک کنید. این امر به شما کمک می کند تا به طور مساوی در گلدان پخش شود و چین و چروک نخواهد شد.

نتیجه نهایی خامه ای به نظر می رسد ، اگرچه کاملاً گیاهی است.

سوپ را با استفاده از چنگال به کاسه ها تقسیم کرده و نودل را بردارید و یک قاشق برای آب میوه. روی آن را با برش های آووکادو ، کمی سیراچا (اگر کمی گرما دوست دارید) ، کنجد یا مقداری نوری خرد شده اضافه کنید.

چوب چوب برای غذا خوردن خوب عمل می کند و یک قاشق غذاخوری به شما کمک می کند تا آخرین شیرینی را بجوید. باور کنید ، مطمئناً می خواهید!

سوپ رشته فرنگی میسو در یک کاسه با چوب خردکن

به من بگویید چگونه دوست دارید از میسو در آشپزی خود استفاده کنید!

دستور العمل های بیشتر توفو:

سوپ می میسو

این سوپ رشته Miso آسان تهیه می شود و پر طعم است! این یک غذای خوشمزه ، راحت و غنی از مواد مغذی برای هوای سردتر و همچنین بدون گیاهخواری و بدون گلوتن است.

کلید واژه ها خوشحالم ، بدانید ، گیاهخوار

عناصر

  • 2 قاشق بزرگ روغن کنجد
  • 1 هویج ژولیند
  • 1/2 لادا بل ژولیند
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 4 فنجان سوپ سبزیجات
  • 16 عمه ها محکم تر بدانید خشک کنید و به قطعات کوچک برش دهید
  • 6 عمه ها می سوبا
  • 1 ورق نوری خشک یک قطعه را برش دهید
  • 1/2 فنجان قارچ خشک شده خرد شده
  • 3 عمه ها اسفناج کوچک
  • 1 قاشق بزرگ تمبرهندی
  • 1/4 فنجان میسو
  • 1 آووکادو بریده شده

دستورالعمل ها

  • توفو را آبکش کنید و در یک حوله تمیز بزرگ با چیزی سنگین روی آن بپیچید (مانند یک ماهیتابه چدنی یا کتاب آشپزی ضخیم!). اجازه دهید حدود 10 دقیقه استراحت کند سپس به مکعب های کوچک برش دهید.

  • در همین حال ، روغن کنجد را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سبزیجات را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.

  • آبگوشت را + دو فنجان آب بریزید و سپس بجوشانید. رشته فرنگی گندم سیاه را اضافه کرده و هم بزنید. 2-3 دقیقه بپزید.

  • مکعب های توفو ، قارچ ، اسفناج ، نوری و تماری را اضافه کنید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا رشته ها پخته شوند. آتش را خاموش کنید.

  • میسو را با حدود 1/4 فنجان آبگوشت داغ گرم کرده و به سوپ اضافه کنید.

  • به یک کاسه تقسیم کنید و در صورت تمایل ، برش های اضافی آووکادو ، سریاچا و نوری را روی آن بریزید.

یادداشت

  • این سوپ بلافاصله میل می شود. غذای باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا یک روز نگهداری کنید.

عکس توسط Leanne Ray در Healthyish Appetite



دیدگاهتان را بنویسید