طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای نشان دادن مهارت کبابی خود با همبرگر ، برتس و هات داگ وجود دارد ، اما ما توصیه می کنیم که در سال جاری از ماهی قزل آلا استفاده کنید.

چیزهای زیادی در مورد ماهی قزل آلا کبابی وجود دارد.

ماهی قزل آلا ماهی بهتری است ، به این معنی که نسبت به ماهی سفید نرم تر در دماهای بالاتر مقاوم تر است.

همچنین پخش طعم به فیله ماهی قزل آلا به روشهای مختلف بسیار آسان است (ما در یک دقیقه به آن خواهیم رسید).

مهم نیست که چه چیزی را انتخاب می کنید ، به مراحل زیر نیاز دارید.

این راهنمای شما در مورد نحوه بو دادن ماهی آزاد است که کاملاً مرطوب و پوسته پوسته است.

1. ماهی قزل آلا را انتخاب کنید که مناسب است

زنان ماهی قزل آلا خام را روی تخته برش می زنند

اشلی نادر ، RDN ، م founderسس Be Well by Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که برای یافتن ماهی قزل آلا که بصورت وحشی صید شده است ، ایده آل از بازار ماهی محلی پیدا کنید.

چارتری ماهی قزل آلا وحشی نسبت به ماهی آزاد پرورش یافته در مزرعه دارای چربی بیشتری است.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای امگا 3 مفید برای قلب نسبت به ماهی قزل آلا وحشی است ، اما دارای امگا 6 بیشتری است ، چربی کمتری.

2. نحوه آشپزی را تصمیم بگیرید

ماهی قزل آلا کبابی روی تخته سرو.

دستور العمل های ویژه ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی در Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی قزل آلا را روی تخته بپزید ، فراموش کنید که آن را حداقل یک ساعت قبل از قرار دادن تخته در آب خیس کنید.

اگر برای استفاده از تخته کنجکاو هستید ، ماهی قزل آلا Cedar Plank را با Maple Glaze امتحان کنید.

اگر فیله ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی گریل قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا را تمیز کرده و خشک کنید

هنگامی که آماده شروع به تهیه ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که قبل از چاشنی یا چاشنی آن را در سینک بشویید و کاملاً خشک کنید.

اگر با ماهی آزاد و پوست کار می کنید ، این گامی نیست که بخواهید از آن بگذرید.

او فکر می کند که برای داشتن پوستی خشک ، Filets باید همه را خشک کند.

4. گریل خود را تمیز کنید

قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا ، حتی اگر از بسته بندی فویل استفاده می کنید ، گریل خود را بکشید.

بهتر است از قبل کار کنید تا پوست خشک ماهی آزاد را از دست بدهید یا با یک بسته فویل بجنگید زیرا به کباب می چسبد.

5. ماهی قزل آلا خود را بچشید

اگر قصد دارید ماریناد کنید ، باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر توصیه می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کنید و آن را چند ساعت قبل از پخت در یخچال قرار دهید.

این ماریناد به احتمال زیاد آمینوهای نارگیل (به جای سویا بدون گلوتن) و عسل را برای ایجاد تعادل بین آمینوها ترکیب می کند.

مک کی کلارک می گوید اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و روغن بپاشید ، سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از پخت در دمای اتاق بماند.

این آماده سازی کمک می کند تا ماهی قزل آلا به طور مساوی بپزد.

6. با روغن گریل خود از قبل گرم کنید

شما باید دمای بنزین را بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

اگر با ذغال سنگ کار می کنید ، قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا به مدت 20 دقیقه به گریل اجازه دهید.

گریل خود را با روغن چسباندن ماهی به تیغه ها کاهش دهید.

7. ماهی قزل آلا خود را بپزید

سرانجام ، اینجاست که جادو اتفاق می افتد. مک کی کلارک می گوید ، اگر از پرکننده و پوست ماهی قزل آلا استفاده می کنید ، نیازی به تغییر ندارد.

شما باید مکان گلدلیک ها را در کوره برای بهترین نتایج انتخاب کنید.

او فکر می کند: “مکانی را در کوره انتخاب کنید که از گرم ترین و خنک ترین قسمت ذغال سنگ فاصله یکسانی داشته باشد.”

شما باید فیله ها را با پوست جدا شده ورق بزنید ، اما این بدان معناست که شما فرصتی دارید که ماریناد را که از هر دو طرف طعم دارد مسواک بزنید.

(من مرکبات و ادویه جات در سالمون کبابی و ماریناد نارنجی را دوست دارم.)

زمان پخت بستگی به میزان ضخامت سیر شما دارد ، اما نیازی به خودکشی ندارید.

نادر توضیح می دهد که تا زمانی که فیله با چنگال برداشته نشود ، می توانید طبخ کنید.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

اما اگر دوست دارید ماهی شما پخته شود ، مک کی کلارک پیشنهاد می کند که بعد از برداشتن آن از کوره ، آن را با فویل آلومینیومی همراه کنید.

مهم است که به گوشت فرصت استراحت و اطمینان از باروری کمک شود.

پس از رسیدن به سطح مطلوبی که از آن راضی هستید ، می توانید طعم بیشتری به آن اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد از “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سویا و زنجبیل تازه” استفاده کند ، که قبل از سرو اضافه می کند.

به دنبال نکات آشپزی بیشتر و اطلاعات تغذیه هستید؟

به BODNutrisi.com سر بزنید و نحوه تغذیه سالم را در طولانی مدت با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Serving Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید