به گزارش خبرنگار منطقه ای خبرگزاری فارس، در این بازدید «سردار بردی. محمدافالکساندر مسکو رئیس جمهور ترکمنستان نوواکمعاون نخست وزیر روسیه با شهیم عبدالرحمنوف معاون نخست وزیر ترکمنستان دیدار و گفتگو کرد.
نواک در این دیدار گفت که تصمیم رئیس جمهور منتخب ترکمنستان برای اولین سفر رسمی خارجی خود به روسیه راه تقویت بیشتر روابط ترکمنستان و مسکو را تایید می کند.
معاون نخست وزیر روسیه خاطرنشان کرد که مجتمع سوخت و انرژی نقش مهمی در همکاری های اقتصادی دو کشور ایفا می کند. کشورها. “
وی افزود: ترکمنستان دارای ذخایر قابل توجه گاز طبیعی است و گازپروم از طریق این خط لوله با گاز ترکمنستان با موفقیت همکاری می کند و قرارداد فروش گاز ترکمنستان در اول جولای ۲۰۱۹ امضا شد.
نواک گفت: «علاوه بر این، روسیه خدمات حمل و نقل نفت را به ترکمنستان ارائه می دهد، در بخش نفت تعامل دارد و برای بازسازی تاسیسات برق ترکمنستان تلاش می کند.
وی افزود: روسیه و ترکمنستان نیز فرصت بسیار خوبی برای افزایش جریان کالا به شرق کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب دارند.
این مقام روسی ادامه داد: در حال حاضر شرکت های روسی در زمینه مشارکت در پروژه برقی سازی خطوط ریلی و ارتقای زیرساخت های ریلی ترکمنستان به طور فعال با شرکت های ترکمنستانی همکاری می کنند.
نواک گفت: با همکاری می توانیم مشکل جذب محموله های ترانزیتی را حل کنیم و به طور کلی ظرفیت ترانزیتی ترکمنستان را کشف کنیم.
وی از هیئت ترکمنستان برای بازدید از بیست و پنجمین مجمع بین المللی اقتصاد دعوت کرد پترزبورگ وی همچنین از هیات ترکمنستان برای حضور در دومین مجمع اقتصادی خزر و مجمع انرژی روسیه در پاییز امسال دعوت کرد.
پایان پست الکترونیکی /.
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
آن را در صفحه اول پیشنهاد دهید