کرم برنج – چگونه آن را تهیه کنیم؟ : تغذیه


بنابراین برای خامه برنج خانگی ، برنج را آسیاب می کنم ، و سپس آب جوش روی آن می ریزم و سپس تا رضایت دلخواه می پزم ؟؟ من می بینم مردم فقط آب را مخلوط کرده و می خورند ، اما با برنج معمولی همیشه آن را می جوشانید؟ آیا هضم برنج خالص خالص سخت نیست؟ یا من احمق هستم؟ چگونه آن را آماده می کنید

من می توانم: آسیاب کنم ، در یک کاسه بریزم ، با آب جوش مخلوط کنم ، هم بزنم ، و سپس به مدت x دقیقه در مایکروویو قرار دهم؟

دیدگاهتان را بنویسید