کنگر فرنگی یکی از اولین سبزیجات فصل بهار است


کنگر فرنگی یکی از اولین سبزیجات فصل بهار است

خبر دادن گلو صفحه بهزاد رفاهی در مورد کنگر خوراکی صحبت می کند.

کنگر خوراکی Gundelia tournefortii از خانواده کاسنی Compositae است.

گیاهی چند ساله به ارتفاع ۲۰-۱۰۰ سانتی متر، با برگ های خاردار و گل های بسیار زیبا.

این نوع گیاه در بسیاری از مناطق کوهستانی کشورمان پراکنده است و یکی از اولین گیاهان بهاره در هر منطقه می باشد.

در ابتدای فصل رشد، جوانه های برگ و قسمت های طوقه گیاه جمع آوری شده و برای تهیه سوپ کنگر استفاده می شود.

دوره گلدهی آن بسته به منطقه از اواخر اسفند تا اردیبهشت ماه است و گیاهی شهد و گرده افشان با جذابیت متوسط ​​تا خوب و عمدتاً گرده گل – زرد تا نارنجی است.

برداشت بی رویه و بی رویه گیاه به گیاه آسیب می زند و از این رو توصیه می شود گیاه را متناسب با شرایط محیطی هر منطقه برداشت و این ارزش را حفظ کرد.

منبع: کتاب گیاهان ارزشمند در زنبورداری ایران.

همچنین در مورد گلونی بخوانید:

درباره حبوبات بیشتر بدانید

هر آنچه که باید در مورد پونه کوهی بدانید

نعناع بومی منطقه مدیترانه است و به صورت دارویی و معطر استفاده می شود

گیاه هوشارزه از تشکیل کپک در لبنیات جلوگیری می کند

گل ماهور گیاهی است که با کیفیت ترین گرده را در ایران تولید می کند

یونجه به خشکی مقاوم است

شاخ ایرانی یکی از گیاهان مهم و با ارزش زنبورداری ایران است

هر آنچه باید در مورد گیاهان سرسفید بدانید

پنبه مهمترین کارخانه تولید الیاف طبیعی است

منداب برای زنبورهای عسل بسیار مغذی است

هر آنچه باید در مورد گیاه چای ترش بدانید

انتهای پیام

نگرانی ایرانی ها چیست؟
اینجا را ببین