ساگ مرغ آهسته پز کتو


ساگ مرغ آهسته پز کتو

من عاشق غذاهای آرام پز هستم زیرا می توانم فقط صبح ها همه چیز را در آرام پز بگذارم و در پایان روز یک غذای خوشمزه و آرام پز برایم آماده کنم.

و این ساگ مرغ آهسته کتو یکی از غذاهای مورد علاقه من است زیرا کاملاً خوشمزه است و از موادی استفاده می کند که من معمولاً در انبار دارم.

من دوست دارم آن را با یک طرف دستور «برنج» گل کلم نارگیل کتو یا دستور «برنج» کتو زردچوبه که به صورت دسته‌ای در آخر هفته می‌پزم و وقتی آماده لذت بردن از آن در طول هفته هستم، دوباره گرم می‌کنم.

جایگزینی و اصلاح دستور غذا

این دستور پخت کتو ساگ مرغ آهسته پز کاملاً خوشمزه است.

با این حال، ممکن است همه مواد را در دسترس نداشته باشید یا به راحتی در دسترس خود قرار دهید. و این اشکالی ندارد!

چندین جایگزین و اصلاح وجود دارد که می توانید انجام دهید، و دستور العمل هنوز هم کاملاً خوشمزه خواهد بود.

  • تفت دادن پیاز و ادویه ها قبل از اضافه کردن آنها به آرام پز اختیاری است، اما عمق طعم خوبی به دستور پخت کامل اضافه می کند.
  • به جای ران مرغ می توان از سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده کرد. اگر از ران یا سینه مرغ با استخوان استفاده می کنید، پس از خرد کردن آن به قطعات کوچک، استخوان را بردارید و دور بریزید.
  • و اگر بعد از پختن مرغ تمایلی به ریز خرد کردن آن ندارید، قبل از اینکه مرغ را به آرام پز اضافه کنید، آن را به قطعات لقمه ای برش دهید. سپس زمانی که زمان پخت تمام شد، فقط اسفناج را به آرام پز اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا اسفناج پژمرده شود و سس به دلخواه شما کم شود.
  • می توانید از مخلوط سینه مرغ و ران مرغ نیز استفاده کنید. و از مصرف بیش از 1 پوند (450 گرم) مرغ نترسید اگر بخواهید باقیمانده آن را برای چند روز نگه دارید.
  • مرغ منجمد را نمی توان در آرام پز استفاده کرد. قبل از اینکه مرغ را به آرام پز اضافه کنید، حتماً آن را آب کنید.
  • به جای اسفناج تازه می توان از اسفناج منجمد استفاده کرد. قبل از اینکه اسفناج را به آرام پز اضافه کنید، حتماً آب شده و مایعات اضافی آن را بگیرید.
  • می توانید از یک قوطی 8 اونس (240 میلی لیتری) سس گوجه فرنگی به اندازه 1 فنجان استفاده کنید.
  • می توانید به جای حبه سیر از 1 قاشق چایخوری سیر گرانول یا 3/4 قاشق چایخوری پودر سیر و به جای زنجبیل تازه 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • به جای آب مرغ می توان از آب سبزیجات استفاده کرد.

دیگر دستور العمل های کتو الهام گرفته از هند

و اگر این دستور غذای کتو کتو ساگ مرغ آهسته شما را تشنه ی دستور العمل های بیشتر الهام گرفته از کتو هندی کرده است، ما شما را تحت پوشش قرار می دهیم.

در اینجا فقط چند دستور غذا وجود دارد که می توانید امروز آنها را امتحان کنید:

و اگر می‌خواهید حتی دستور العمل‌های الهام‌گرفته از کتو هندی بیشتر شود، در اینجا 23 دستور العمل هندی کتو کم کربوهیدرات معطر برای وسوسه کردن ذائقه‌های شما وجود دارد.

کتو آهسته پز مرغ ساگ مربع

چاپ

عناصر

  • روغن زیتون، برای پخت و پز (اختیاری)
  • 1 پیاز متوسط ​​(4 اونس یا 110 گرم)، برشهای نازک
  • 2 حبه های سیر، پوست کنده و خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری (5 گرم) زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری (7 گرمگارام ماسالا
  • 1 قاشق غذاخوری (6 گرم) زردچوبه
  • 1 قاشق چای خوری (2 گرم) پودر زیره
  • 1 قاشق چای خوری (2 گرم) پودر فلفل قرمز (یا به مزه)
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) سس گوجه فرنگی
  • 1 (13.5 اونس یا 398 میلی لیتر) قوطی شیر نارگیل شیرین نشده
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب مرغ
  • 1 پوند (450 گرم) ران مرغ بدون پوست بدون استخوان (یخ زدایی شده، در صورت یخ زدگی)
  • 3 فنجان (90 گرم) اسفناج تازه
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • 2 قاشق غذاخوری (2 گرم) گشنیز تازه خرد شده، برای تزئین

دستورالعمل ها

  1. در صورت تمایل، یک قطره روغن زیتون را به یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​به بالا اضافه کنید. پیاز، سیر و زنجبیل تازه را به آرام پز یا تابه اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. گارام ماسالا، زردچوبه، زیره و پودر چیلی اختیاری را به ماهیتابه اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. مخلوط را به آرام پز اضافه کنید.
  2. سس گوجه فرنگی، شیر نارگیل و آب مرغ را به آرام پز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. ران مرغ را در آرام پز قرار دهید و با سس بپوشانید.
  3. درب اجاق گاز را بگذارید و به مدت 4 ساعت با حرارت زیاد یا 8 ساعت کم بپزید.
  4. پس از پخته شدن، ران مرغ را از آرام پز خارج کرده و با دو چنگال به قطعات لقمه ای خرد کنید. مرغ خرد شده را به آرام پز برگردانید. اسفناج تازه را اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا اسفناج پژمرده شود.
  5. در صورت نیاز درب آن را بردارید و آرام پز را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید سس بجوشد تا به سلیقه شما کاهش یابد. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  6. ساگ را به تنهایی یا روی برنج سفید گل کلم کتو سرو کنید و در صورت تمایل با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص در هر وعده: 7 گرم

تغذیه

  • اندازه خدمت: ¼ دستور غذا
  • کالری: 314
  • قند: 4 گرم
  • چربی: 21 گرم
  • کربوهیدرات ها: 10 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 22 گرم