فرنچ پرس در مقابل بریزید: به تمام سوالات شما پاسخ داده شد


قهوه‌های ریخته‌شده در چند سال اخیر دنیای تخصص‌ها را طوفانی کرده است. و بله، پوره ها بدون شک خوشمزه هستند.

روش دم کردن قهوه

اما مطبوعات فرانسوی چطور؟ آیا این همان چیزی است که یک آبجوی آبجو بریزی؟

تفاوت اصلی بین فرنچ پرس و پور اور در این است که در فرنچ پرس، تفاله قهوه را برای چند دقیقه در آب داغ خیسانده می کنید، در حالی که در پرس، آب به سرعت از تفاله قهوه عبور می کند.

اما این فقط خراش در سطح است.

فهرست مطالب

فرنچ پرس چیست؟

ریختن-قهوه-گرم-از-مطبوعات-فرانسوی-با-پس زمینه-تاریک

فرنچ پرس که با نام قهوه پرس نیز شناخته می شود، یک دستگاه قهوه ساز دستی است که از یک دیگ استوانه ای شیشه ای یا فولادی ضد زنگ با پیستون و یک فیلتر توری فلزی یا نایلونی تشکیل شده است.

برای راحتی و سرعت دم کردن، مورد علاقه شخصی من است. قهوه فرنچ پرس نیز بسیار قابل بخشش است. این بدان معناست که دم کردن یک فنجان قهوه بد در فرنچ پرس سخت است.

قهوه فرنچ پرس به خاطر طعم غنی، پر بدن و عطر قوی اش شناخته شده است. طعم آن شبیه قهوه قطره ای است.

این یک انتخاب محبوب برای دوستداران قهوه است که از سادگی و کنترل روش دم کردن خود قدردانی می کنند.

من عاشق توانایی تغییر سریع متغیرها در فرنچ پرس برای رسیدن به یک دم جدید هستم. این بهترین قسمت است.

اگر قبلاً فقط از قهوه ساز استفاده کرده اید، توصیه می کنم سفر دم کردن خانه خود را با فرنچ پرس شروع کنید.

فرنچ پرس یک مقدمه عالی برای دم کردن خانگی است و سهولت دم کردن آن را به انتخابی عالی برای مبتدیان تبدیل می کند.

انسان-ساز-قهوه-با استفاده از مطبوعات فرانسه

دستور العمل سریع فرانسوی پرس

اگر تازه کار را با فرنچ پرس شروع کرده اید، در اینجا یک دستور العمل سریع وجود دارد که من تقریباً هر روز از آن به عنوان محلی برای شروع استفاده می کنم.

عناصر

  • 30 گرم قهوه درشت آسیاب شده
  • 500 گرم از آب

دستورالعمل ها

  • آب را تا دمای زیر جوش (حدود 200 درجه فارنهایت) گرم کنید. این مهم است. خیلی داغ است و قهوه را می سوزانید. خیلی سرد است و طعم خوبی نخواهید داشت. قانون کلی این است که بجوشانید و سپس 15 تا 30 ثانیه صبر کنید.

  • دانه های قهوه را به قابلمه فرنچ پرس اضافه کنید.

  • آب داغ را روی حبوبات بریزید و به آرامی هم بزنید. فقط آنقدر هم بزنید تا پوسته ای که در بالای قهوه ایجاد می شود بشکند.

  • بسته به قوت مورد نظر قهوه را به مدت 4 تا 6 دقیقه بگذارید دم بکشد. من حدود 5 دقیقه را توصیه می کنم. اما به طور دقیق از یک تایمر استفاده کنید!

  • پیستون را فشار دهید تا تفاله‌های آن از قهوه دم کرده جدا شود. به طور مداوم و آهسته فشار دهید.

  • قهوه دم کرده را در لیوان یا قفسه ای بریزید و نوش جان کنید. به خاطر داشته باشید که ذرات در انتهای فنجان شما وجود خواهد داشت. این کاملا طبیعی است.

یادداشت

شما می توانید نسبت قهوه به آب را به ذائقه خود و زمان دم کردن قهوه را تنظیم کنید تا به طعم و قدرت دلخواه برسید.

کلمه کلیدی دم کردن قهوه، پرس فرانسوی

توصیه های من در مطبوعات فرانسه

این بخش به شما دو گزینه برای آبجوسازی های بزرگ فرانسوی پرس ارائه می دهد.

اوونته فرنچ پرس

50% پس انداز

اوونته فرنچ پرس

این یک فرنچ پرس عالی برای یک مبتدی است.

پلاستیک بادوام است و اگر آن را بیاندازید خرد نمی شود. (من در زمان خود از فرنچ پرس های شیشه ای زیادی عبور کرده ام.)

همچنین به اندازه کافی برای یک فنجان در یک زمان کوچک است.

من آن را به کسی که به دنبال یک مطبوعات فرانسوی مبتدی عالی است توصیه می کنم. کیفیت دم مانند آبجوهای گرانتر اما بدون تعهد است.

استنلی 48 اونس فرنچ پرس

اگر برندهای خود را بشناسید، نام استنلی را خواهید شناخت.

و بله، همان استنلی است. ندیدی اون یکی اومد، نه؟

استنلی برخی از بادوام ترین و باکیفیت ترین ظروف آشپزخانه را در بازار تولید می کند. اگر تمام وسایل آشپزخانه و ماجراجویی من می توانست استنلی باشد، می شد.

چرا این مطبوعات فرانسوی؟ زیرا عایق، بادوام و به اندازه کافی بزرگ است که بتوان آن را به اشتراک گذاشت.

من این را به کسانی توصیه می کنم که قهوه زیادی دوست دارند یا می خواهند در کمپینگ دم کنند.

این یک گزینه همه جانبه عالی است، حتی برای باریستاهای باتجربه.

A Pour Over چیست؟

انسان با استفاده از روش دم کردن قهوه

قهوه دم‌آور روشی است که در آن آب داغ روی دانه‌های آسیاب شده قهوه که در یک فیلتر قرار دارند، ریخته می‌شود و قهوه دم‌شده در یک کاراف یا لیوان جمع‌آوری می‌شود.

اینجا هیچ ضربه ای در اطراف بوش وجود ندارد: قهوه های ریخته شده بسیار دخیل هستند. برای اینکه یک فنجان قهوه عالی درست کنید، نیاز دارید زیاد از تجهیزات

در اینجا لیستی از تجهیزاتی است که برای یک بارگیری خوب به آن نیاز دارید:

  • مقیاس
  • کتری (ترجیحا یقه غاز برقی)
  • آبجو بریزی و فیلترهای مربوطه
  • خرد کننده
  • کارافه
  • تایمر
  • قاشق

به خاطر داشته باشید که آبجو و کتری یک مشت فرنچ پرس را به صورت نقدی برای شما عرضه می کنند. اما از طرف دیگر، برای درست کردن قهوه‌های فوق‌العاده به تجهیزات خوبی نیاز دارید.

اما خبر خوب این است که می‌توانید بهترین قهوه‌ای را که تا به حال می‌نوشید، با یک بریزید تولید کنید.

قهوه پوره به خاطر طعم تمیز، روشن و عطر پیچیده اش شناخته شده است.

این روش نیاز به مهارت و توجه بیشتری نسبت به سایر روش های دم کردن دارد، زیرا میزان ریختن و استخراج می تواند به طور قابل توجهی بر محصول نهایی تأثیر بگذارد.

با این حال، بسیاری از دوستداران قهوه از کنترل و دقت روش ریختن روی قهوه لذت می برند.

برای کسی که می خواهد به علم و دقت مورد نیاز برای دم کردن قهوه عالی دست پیدا کند، بهتر است.

انواع اور اور

روش تهیه قهوه داغ با استفاده از باریستا

مورد دیگری که باید به آن اشاره کنم تعداد بسیار زیاد آبجوسازان است.

به قدری پور-اور وجود دارد که نمی توانم به همه آنها اشاره کنم.

را V60 تقریباً استاندارد طلایی است برای آبجوسازان آبجو. طراحی ساده ای دارد و مدت زیادی است که وجود داشته است.

آ قطره چکان باهوش یکی دیگر از راه های عالی برای دم کردن دمنوش ها است.

برای مبتدیان، من یک بریزینگ چند سوراخ مانند را توصیه می کنم مخروط ملیتا یا موج کالیتا آبجوسازان

مرد-قهوه-در-ریختن-به-سبک-آماده می کند

دستور پخت سریع

مهم نیست که کدام آبجو را انتخاب می کنید، این دستور العملی است که می توانید برای شروع سفر خود از آن استفاده کنید.

عناصر

  • 22 گرم از قهوه ریز آسیاب شده
  • 352 گرم از آب گرم

دستورالعمل ها

  • آب را تا دمای زیر جوش (حدود 200 درجه فارنهایت) گرم کنید. باز هم، بلافاصله پس از جوش دم نکنید. صبر کنید تا آب کمی خنک شود.

  • فیلتر را در مخروط بریزید قرار دهید و دانه های قهوه را اضافه کنید. بهتر است قبل از اضافه کردن لوبیا، فیلتر را کمی خیس کنید.

  • آب داغ را به آرامی و به صورت دورانی روی حبوبات بریزید و از مرکز شروع کنید و به سمت بیرون حرکت کنید.

  • اجازه دهید قهوه از فیلتر عبور کند و داخل کاراف یا لیوان برود.

  • پس از ریختن تمام آب، فیلتر را بردارید و خاک را دور بریزید.

  • قهوه دم کرده را در لیوان یا قفسه ای بریزید و نوش جان کنید.

یادداشت

می توانید نسبت قهوه به آب را با توجه به ذائقه خود و سرعت ریختن و تکنیک تنظیم کنید تا به طعم و استحکام دلخواه برسید.
در اینجا چند نکته برای ارتقای آبجو خود به سطح بعدی آورده شده است:

  • زمانی که شروع به ریختن آب می کنید تایمر را شروع کنید. سعی کنید تا ساعت 1:30 تمام آب خود را وارد آبجو کنید.
  • هدف گذاری کنید که تمام آب در حدود 3 دقیقه از زمین عبور کند.
  • حدود 50 گرم آب روی قهوه بریزید. سپس متوقف کنید و با یک قاشق کوچک پوسته تشکیل شده را بشکنید. سپس بقیه آب را بریزید. هنگامی که تمام آب ریخته شد، آبجو را بردارید و سه چرخش به آن بدهید تا کناره های تفاله قهوه را بشویید.

کلمه کلیدی دم کردن قهوه، روی قهوه بریزید

توصیه های من بر سر ریختن

اجازه دهید دو تا از آبجوسازی‌های مورد علاقه‌ام را به شما معرفی کنم و توضیح بدهم چه کسی ممکن است از هر کدام سود ببرد.

Melitta Porcelain # 2 Cone Brewers

من به مدت سه سال روزانه از مخروط ملیتا استفاده می‌کردم، زیرا ارزان‌ترین گزینه برای ریختن قهوه بود و می‌خواستم هر چیزی که می‌توانم درباره قهوه عالی یاد بگیرم.

و به من اعتماد کن وقتی می گویم در برابر تمام سوء استفاده ها ماندگار شد.

برای دم کردن، مخروط ملیتا یک همراه عالی بود. این همان چیزی است که من را در سفر من به سمت قهوه تخصصی آغاز کرد، و در واقع هنوز هم گاهی اوقات وقتی نوستالژیک هستم از آن استفاده می کنم.

به همین دلیل آن را به مبتدیان توصیه می کنم. تا آنجایی که بریزید، مخروط ملیتا بسیار قابل بخشش است و استفاده از آن آسان است.

مجموعه هاریو V60 Pour-Over

8% پس انداز

مجموعه هاریو V60 Pour-Over

هاریو V60 شاید استاندارد طلایی دم کردن آب بری باشد.

برخی از بهترین فنجان های قهوه دم شده را ایجاد می کند و این پتانسیل را دارد که درک شما را از قهوه شکست دهد.

اما این هزینه دارد – هم برای کیف پول شما و هم برای زمان شما.

دم کردن قهوه واقعا خوب در V60 نیاز به مقدار زیادی دارد، و به همین دلیل است که من آن را فقط به افرادی توصیه می کنم که راه خود را در مورد یک دم نوش آبجو می دانند یا کسی که می خواهد یاد بگیرد.

من آن را به عنوان اولین آبجو توصیه نمی کنم.

تفاوت بین مطبوعات فرانسه در مقابل. بریزید

مرد-آماده-قهوه-با-استفاده-از-پرس فرانسه

قهوه فرنچ پرس با خیساندن دانه های درشت قهوه در آب داغ برای مدت زمان معینی تهیه می شود، در حالی که قهوه ریخته شده با ریختن آهسته آب داغ روی دانه های ریز آسیاب شده قهوه در یک فیلتر تهیه می شود که در نتیجه طعم تمیزتر و روشن تری به دست می آید.

اما اجازه دهید به برخی از تفاوت های واقعی بین دو سبک دم کردن شیرجه بزنیم.

تجهیزات

فرنچ پرس از یک دیگ استوانه ای شیشه ای یا فولادی ضد زنگ با پیستون و یک فیلتر توری فلزی یا نایلونی تشکیل شده است.

راه‌اندازی ریختن از یک مخروط سرامیکی یا شیشه‌ای با یک فیلتر و یک کتری یا قابلمه جداگانه برای آب جوش تشکیل شده است.

دم کردن

برای استفاده از فرنچ پرس به دانه های درشت قهوه و آب داغ نیاز دارید. قهوه و آب را به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید چند دقیقه دم بکشد. سپس، پیستون را به سمت پایین فشار دهید تا تفاله ها از قهوه دم کرده جدا شوند.

با یک بریز کردن، به آسیاب ریز قهوه و یک کتری یا قابلمه برای گرم کردن آب نیاز دارید. آب داغ را با حرکات دایره‌ای روی زمین می‌ریزید و اجازه می‌دهید قهوه از طریق فیلتر به داخل یک کاسه یا لیوان بریزد.

طعم و قدرت

قهوه فرنچ پرس تمایل دارد قوی تر و پر بدن تر نسبت به قهوه ریختن به دلیل زمان طولانی تر خیساندن و این واقعیت که تفاله ها در کل فرآیند دم کردن با آب در تماس هستند.

قهوه ریخته شده تمایل دارد تمیزتر و روشن تر از نظر طعم، زیرا آب فقط برای مدت کوتاهی با زمین در تماس است.

زمان و تلاش

یک مطبوعات فرانسوی به طور کلی است استفاده راحت تر در مقایسه با یک سرریز، به دقت و توجه کمتری نیاز دارد.

یک ریختن روی به مهارت و توجه بیشتری نیاز دارد برای دستیابی به طعم و استحکام مطلوب، زیرا میزان ریختن و استخراج می تواند به طور قابل توجهی بر محصول نهایی تأثیر بگذارد.

نظرات نهایی من در مورد فرنچ پرس در مقابل. بریزید

مرد-قهوه-در-ریختن-به-سبک-آماده می کند

فرنچ پرس روشی ساده، ظریف و آسان برای تهیه قهوه است. این فقط یک قفسه، دانه های قهوه، آب داغ و یک پیستون است.

یک قهوه ریخته شده بیشتر دخیل است.

اما اینطور فکر کنید: یک فرنچ پرس قابل اعتماد است و شما تقریباً بدون توجه به اینکه چگونه دم کنید، یک فنجان قهوه مناسب دریافت خواهید کرد.

ریختن بر روی آن بسیار سخت تر است و به تلاش بسیار بیشتری نیاز دارد. اما می توانید بهترین قهوه ای را که می نوشید دم کنید.

اگر تازه سفر قهوه خود را آغاز کرده اید: ابتدا یاد بگیرید که از فرنچ پرس استفاده کنید.

اگر شما یک آبجوسازی خانگی اختصاصی هستید، ادامه دهید و اودیسه پربار خود را شروع کنید.