منابع ویتامین k


سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، برگ سالاد، نخود و غیره منبع غنی ویتامین K هستند.

  • کلم بروکلی
  • کلم بروکلی
    کلم بروکلی

    کلم بروکلی گیاهی سبز رنگ از خانواده کلم ها است. که سرهای بزرگ گلدار، ساقه های ریز و مواد اولیه مربوطه به عنوان سبزی مصرف می شود. آنها معمولا به صورت خام یا سرخ شده مصرف می شوند. منبع ویتامین C و K به ویژه در کلم بروکلی غنی است. سایر مواد مغذی موجود در آن به شرح زیر است: – کربوهیدرات، چربی، پروتئین، ویتامین A، B، K، E و ویتامین C و همچنین دارای مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، سدیم، روی است.

    فواید کلم بروکلی

    1. بروکلی یک کربن سالم و با فیبر بالا است که به هضم غذا کمک می کند.
    2. از یبوست جلوگیری می کند
    3. گلوکز خون را پایین نگه می دارد و بیش از حد تغذیه می کند.
    4. علاوه بر این، کلم بروکلی برای کاهش وزن مناسب است، زیرا فیبر بالایی دارد.

  • لوبیا سبز
  • لوبیا سبز
    لوبیا سبز

    لوبیا سبز تازه، کنسرو شده و منجمد در سرتاسر جهان به فروش می رسد. می توانید خام یا بخارپز، آب پز، پخته یا سرخ شده مصرف کنید. مواد مغذی موجود در آن به شرح زیر است: – کربوهیدرات، چربی، پروتئین، ویتامین A، B، K و ویتامین C و همچنین دارای مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی.

    فواید لوبیا سبز:

    1. منبع کامل ویتامین ها و مواد معدنی لوبیا سبز است.
    2. لوبیا سبز حاوی بسیاری از ویتامین ها از جمله فولات است که ضروری است.
    3. یک فنجان لوبیا سبز خام حاوی 33 میکروگرم (میکروگرم) فولات و تقریباً 10 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
    4. فولات یک ویتامین B است که از نقص لوله و سایر اختلالات در هنگام تولد جلوگیری می کند.

  • کیوی
  • کیوی
    کیوی

    کیوی توت خوش طعم بسیاری از گیاهان شراب چوبی در خانواده چیننسیس است. رقمی با عرض 5 تا 8 سانتیمتر، بزرگترین دسته کیوی بیضی شکل با قطر 4.5-5.5 سانتی متر است. مواد مغذی موجود عبارتند از کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، ویتامین های A، B، C و K. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید کیوی:

    1. کیوی سرشار از ویتامین C و فیبر مغذی است و طیف وسیعی از فواید سلامتی را به همراه دارد.
    2. این میوه شیرین می تواند سلامت قلب را تقویت کند.
    3. هضم و ایمنی خوب را فراهم می کند.
    4. کیوی جایگزین میوه خوبی است و ویتامین و آنتی اکسیدان بالایی دارد.

  • پنیر
  • پنیر
    پنیر

    پنیر یک محصول شیری است که از پروتئین و چربی شیر تشکیل شده است، معمولاً شیر گاو، گاومیش، گوسفند یا بز مواد مغذی ماکرو 37.1 گرم آب، 26.9 پروتئین، 27.8 چربی، 5.4 کربوهیدرات از 100 گرم پنیر ساخته می شود. ویتامین ها با 100 گرم پنیر تامین می شود. A17٪، B12 56٪، K 3٪، D 11٪.

    فواید پنیر:

    1. منبع کلسیم، چربی و پروتئین کامل از پنیر است
    2. حاوی غلظت بالایی از روی، فسفر و ریبوفلاوین ویتامین های A و B-12، K است.
    3. پنیرهای 100% علف خوار دارای بالاترین مواد مغذی هستند و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین K-2 هستند.

  • نخود سبز
  • نخود سبز
    نخود سبز

    نخود، یا غلاف میوه غلاف Pisum sativum، معمولاً دانه های کروی ریز است. در هر غلاف چندین نخود وجود دارد که می تواند سبز یا زرد باشد. مواد مغذی ماکرو 5.42 گرم پروتئین، 0.4 گرم چربی، 14.45 کربوهیدرات از 100 گرم پنیر تهیه می شود. ویتامین ها با 100 گرم نخود سبز تامین می شوند: A 5٪، K 24، C 48٪.

    فواید نخود سبز

    1. نخود فرنگی منبع خوبی از ویتامین های C و E، روی و سایر آنتی اکسیدان ها است که سیستم ایمنی را تقویت می کند.
    2. خطر التهاب و بیماری های مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را کاهش می دهد.
    3. به نگهداری و کمک به نوزادان کمک می کند.
    4. حفظ سلامت استخوان ها و لخته شدن خون برای جلوگیری از خونریزی.

  • آووکادو
  • آووکادو
    آووکادو

    آووکادو، احتمالا درختی از جنوب مرکزی مکزیک، به عنوان یکی از اعضای خانواده گیاهان گلدار چینی و انگلیسی شناخته می شود. میوه این گیاه که به آووکادو نیز معروف است، یک توت بزرگ است که از نظر گیاه شناسی حاوی یک دانه بزرگ است. مواد مغذی موجود عبارتند از کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، ویتامین های A، B، K و ویتامین C. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید آووکادو:

    1. آووکادو یک میوه بسیار مغذی است.
    2. پتاسیم بیشتری نسبت به موز فراهم می کند.
    3. همچنین شامل اسیدهای چرب تک غیراشباع سالم برای قلب است.
    4. آووکادو پر از فیبر است.
    5. سطح کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

  • تمشک ها
  • تمشک ها
    تمشک ها

    این میوه نرم با دسرها و مرباها و اغلب با ژله بدون دانه و شراب محبوب است. همچنین با پای و کرک ترکیب می شود. آب نبات ها نیز از توت سیاه درست می شوند. مواد مغذی با 100 گرم توت سیاه شامل کربوهیدرات (9.61 گرم)، چربی (0.49 گرم)، پروتئین (1.39 گرم)، ویتامین A، B، C و K است. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید شاه توت:

    1. توت سیاه حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و ویتامین K است.
    2. یک منبع عالی ویتامین K
    3. به بهبود سلامت مغز کمک می کند.
    4. به سلامت دهان و دندان کمک می کند.

  • انار
  • انار
    انار

    پوسته میوه انار به رنگ قرمز مایل به بنفش دارای دو قسمت است: یک پرکارپ سخت بیرونی و یک مزوکارپ اسفنجی داخلی که از دیواره داخلی میوه تشکیل شده است که دانه ها در آن چسبیده اند. مواد مغذی همراه با 100 گرم انار شامل کربوهیدرات ها (18.7 گرم)، چربی ها (1.17 گرم)، پروتئین (1.67 گرم)، ویتامین های A، B، K و ویتامین C است. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید انار:

    1. از ما در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند.
    2. به رقیق شدن خون شما کمک می کند.
    3. ما را از تصلب شرائین جلوگیری می کند.
    4. همچنین از آرتروز جلوگیری می کند.

  • انجیر
  • انجیر
    انجیر

    Ficus carica یک گونه گیاهی گلدار آسیایی است که به عنوان انجیر معمولی در خانواده Malvaceae شناخته می شود. منشا میوه است. مواد مغذی با 100 گرم انجیر ارائه شده عبارتند از: کربوهیدرات (19.2 گرم)، چربی (0.3 گرم)، پروتئین (0.8 گرم)، ویتامین A، B، K و ویتامین C. همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم هستند. ، سدیم، روی.

    فواید انجیر:

    1. هم کلسیم و هم پتاسیم از انجیر به دست می آید.
    2. تراکم استخوان را با هم افزایش دهید که به نوبه خود می تواند از مشکلاتی مانند پوکی استخوان جلوگیری کند.
    3. بهبود سلامت استخوان و به حداقل رساندن چرخش استخوان.

  • گوجه فرنگیها
  • گوجه فرنگیها
    گوجه فرنگیها

    گوجه فرنگی که معمولاً به آن تاک گوجه فرنگی گفته می شود، توت خوراکی Solanum Lycopersicum است. این گونه در غرب آمریکای جنوبی و مرکزی ایجاد شد. اندازه گوجه فرنگی بستگی به رقم دارد و عرض گوجه فرنگی از 1 تا 10 سانتی متر است. مواد مغذی همراه با 100 گرم گوجه فرنگی شامل کربوهیدرات (3.9 گرم)، چربی (0.2 گرم)، پروتئین (0.9 گرم)، ویتامین A، B، K و ویتامین C است. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند

    فواید گوجه فرنگی

    1. گوجه فرنگی منبع قوی پتاسیم است و با کاهش فشار خون بدن مرتبط است.
    2. ما را از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.
    3. آنها همچنین حاوی ویتامین های B، E و سایر مواد مغذی هستند که برای عملکرد قلب و عروق ما مهم هستند.

  • اسفناج
  • اسفناج
    اسفناج

    اسفناج یک سبزی سبز برگ است که منشأ آن در ایران اسفناج است. از خانواده خوراک ها و مربوط به چغندر و کینوا است. از آنجایی که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است، بسیار سالم در نظر گرفته می شود.

    مواد مغذی همراه با 100 گرم اسفناج شامل کربوهیدرات (3.6 گرم)، چربی (0.4 گرم)، پروتئین (2.9 گرم)، ویتامین A، B، C و K است. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند

    فواید اسفناج

    1. اسفناج منبع عالی منگنز، منیزیم، آهن و ویتامین B2 است و همچنین منبع عالی ویتامین K، ویتامین A، ویتامین C و فولات است.
    2. به حفظ استخوان کمک می کند.
    3. ویتامین K ضروری است و یافتن سبزیجات غنی از ویتامین K نسبت به اسفناج دشوار است.

  • کلم
  • کلم
    کلم

    کلم یک گیاه سبز برگ است و منبعی غنی از کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین، ویتامین های A، B، C و K است. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید اسفناج

    فواید کلم

    1. سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی است.
    2. به بهبود هضم بدن شما کمک می کند.
    3. کمک به کاهش مشکل قلبی.

  • هویج
  • هویج
    هویج

    هویج نوعی سبزی ریشه دار است. مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین، ویتامین های A، B، C و K را فراهم می کند. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید هویج

    1. آنها سرشار از بتاکاروتن هستند، ترکیبی که بدن را به ویتامین A تبدیل می کند و به ایمن نگه داشتن چشم کمک می کند.
    2. به محافظت از پوست در برابر نور کمک می کند.
    3. هویج زرد همچنین حاوی لوتئین است که برای چشمان شما نیز مفید است.

  • گل كلم
  • گل كلم
    گل كلم

    گل کلم گیاهی یک ساله است که به صورت دانه تکثیر می شود. حاوی مواد مغذی و مواد معدنی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، ویتامین های A، B، C و K است. آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند: – کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی هستند.

    فواید گل کلم

    1. حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است.
    2. این یک منبع آنتی اکسیدان قوی است.
    3. کربوهیدرات کمی دارد که جایگزین غلات می شود.
    4. به راحتی به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.
    5. به کاهش وزن بدن شما کمک می کند.