پنکیک کتو وی


پنکیک کتو وی نزدیک‌ترین چیز به پنکیک آردی است، به خصوص اگر برای خاصیت کشسانی، کمی آدامس زانتان یا صمغ گوار اضافه کنید.

برای این دستور، 5 گرم کربوهیدرات خالص، 28 گرم پروتئین و 21 گرم چربی.

عناصر

  • 60 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه آب پنیر با طعم وانیلی بدون شکر اضافه شده
  • یک نوک چاقو صمغ زانتان (اختیاری)
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

آماده سازی

همه مواد را با هم ترکیب کنید، خوب مخلوط کنید. من از مخلوط کن غوطه وری و شیشه بلند آن استفاده می کنم. پنکیک ها را روی تابه نچسب بپزید. هنگام برگرداندن آنها مراقب باشید، به راحتی می شکنند.

برای سرو با مربای کتو، شربت بدون شکر، آملو… انتخاب شما!

نکته: اگر صمغ زانتان ندارید، خمیر را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید، به لطف آب پنیر غلیظ می شود.