چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟

متخصصان توصیه می‌کنند که در فصل‌های بهار و تابستان به خصوص به پاهای خود دقت کنید تا اطمینان حاصل کنید که آنها تمام طول سال سالم باقی می‌مانند. با فرارسیدن فصل‌های بهار و تابستان، اغلب افرادی که در این فصل سال عادت دارند صندل و کفش‌های جلوباز بپوشند، با مشکل آفتاب‌سوختگی و ترک پاشنه پا … ادامه

با این راه کارهای طلایی از فشار خون پیشگیری کنید

یک پزشک متخصص قلب و عروق، به دلیل عدم وجود علامت خاص، فشار خون بالا را “قاتل خاموش” توصیف کرده و می‌گوید: افراد بالای ۱۸ سال باید به طور منظم فشار خون خود را بررسی کنند. مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار … ادامه

به این خوراکی ها لب نزنید خطرناک هستند

محققان همچنین از شرکت‌کنندگان در تحقیق پرسیدند که چقدر غذای آماده در خانه، مغازه فست‌فود یا رستوران غیرفست‌فودی می‌خورند. آنها از این اطلاعات برای بررسی این فرضیه استفاده کردند که افراد تا چه میزان با بسته‌‌بندی مواد غذایی حاوی مواد شیمیایی ماندگار در تماس بوده‌اند. سال‌هاست که دانشمندان درباره «مواد شیمیایی ماندگار» هشدار می‌دهند. این … ادامه

با این نکات طلایی از یبوست در طول سفر جلوگیری کنید

اگر با یبوست همراه با خونریزی مقعدی یا درد شکم مواجه شدید، بهتر است بلافاصله به مراقبت های پزشکی روی آورید. یبوست در مسافرت مربوط به زمانی است که نمی‌توانید مانند حالت عادی زمانی که از خانه دور هستید مدفوع کنید. تغییرات در روال عادی شما می تواند بر سرعت عملکرد دستگاه گوارش شما تأثیر بگذارد و … ادامه

بعد از خوردن ریواس این اتفاقات در بدن می افتد

ریواس یک منبع طبیعی فیبر غذایی است که می‌توان از آن برای درمان یبوست استفاده کرد، زیرا دارای مقدار زیادی فیبر غذایی است. فصل بهار، فصل نوبرانه های زیادی است که می تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد. ریواس یکی از این نوبرانه هاست که مصرف آن در رژیم غذایی می تواند به تعدیل برخی … ادامه

لب به میوه خشک و سس نزنید

عادات غذایی همواره تأثیرات مثبت و منفی زیادی بر سلامت بدن دارد؛ به همین دلیل، متخصصان تغذیه تاکید می‌کنند که تلاش کنیم خودمان را با عادات غذایی سالم هماهنگ کنیم. با توجه به اینکه هر فرد غذای مورد علاقه و ذائقه منحصر به خود را دارد، باید به این نکته توجه داشت که بعضی از … ادامه

جگر غلیظ‌ترین منبع طبیعی ویتامین ها

اگرچه ممکن است خوردن مقدار کمی جگر گهگاهی در دوران بارداری بی‌خطر باشد، اما باید در مصرف آن مراقب باشید. مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه بسیاری از مردم در مورد خوردن جگر نگرانی دارند و نمی‌دانند که آیا این غذا سالم است یا خیر، گفت: هیچکدام از … ادامه

یک سوم جامعه مبتلا به بی‌اختیاری ادرار

مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت که یک سوم افراد جامعه با مشکلات بی اختیاری ادرار روبرو می شوند. او افزود: بیماری های کلیه و مجاری ادراری و سرطان پروستات از بیماریهای شایع در حوزه اورولوژی هستند و یک سوم افراد جامعه در طول زندگی با بی اختیاری ادرار مواجه می شوند. … ادامه

آلرژی بهاری را با این مواد غذایی کم کنید

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: بسیاری از افراد در فصل بهار با آلرژی فصلی مواجه می‌شوند و باید در این مدت از مواد غذایی آلرژی زا خودداری کنند. سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد … ادامه

عوارض واکسن کرونا آسترازنکا فاش شد

شرکت داروسازی آسترازنکا اظهار کرد که واکسن کووید19 با نام «کووید شیلد» ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی نادری مانند لخته شدن خون و کاهش تعداد پلاکت ها شود. واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ … ادامه