دستور تهیه سوپ قارچ کتو


طرز تهیه سوپ قارچ کتو #کتو #دستور العمل https://ketosummit.com/recipe-keto-mushroom-soup/

من عاشق سوپ قارچ هستم مخصوصا در شب های سرد. و این دستور سوپ قارچ کتو برای آن شب هایی که می خواهید از درون احساس گرما کنید کاملاً عالی است.

این سوپ مملو از قارچ های تازه و قارچ های خشک است که طعم فوق العاده ای از طعم اومامی به سوپ می دهد.

به علاوه، من گل کلم بوداده را اضافه کردم که نه تنها خوشمزه است بلکه سیر کننده نیز هست. به من اعتماد کنید، بعد از اینکه از یک کاسه سوپ قارچ من لذت بردید، به این زودی گرسنه نخواهید شد.

و روی آن را با کلم قرمز بوداده ترد اضافه کردم تا بتوانید هنگام غذا خوردن کمی ترد کنید.

حتی بهتر از آن، من 2 قاشق غذاخوری سالم برای روده اضافه کردم پپتیدهای کلاژن. بنابراین، سوپ نه تنها خوشمزه است، بلکه برای شما نیز مفید است.

و اگر این دستور العمل شما را تشنه ایده های سوپ بیشتری می کند، حتماً همه موارد من را بررسی کنید دستور العمل های سوپ کتو.

طرز تهیه سوپ قارچ کتو #کتو #دستور العمل https://ketosummit.com/recipe-keto-mushroom-soup/

چاپ

شرح

این سوپ قارچ مقوی شما را در سردترین روزها گرم نگه می دارد و نگران کربوهیدرات ها نخواهید بود!


عناصر

  • 1 فنجان (110 گرم) گل کلم
  • 1/2 فنجان (47 گرم) کلم قرمز خرد شده
  • 1 ½ فنجان (100 گرم) قارچ کرمنی ورقه شده
  • 1 قاشق چای خوری (1 گرم) آویشن تازه خرد شده
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1/4 اونس (7 گرم) قارچ پورسینی خشک (خیسانده شده در آب داغ برای 30 دقایق)
  • 1 ½ فنجان (360 میلی لیتر) آب استخوان (یا آب سبزیجات)
  • 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) شیر نارگیل بدون چربی
  • 2 قاشق (31 گرم) پپتیدهای کلاژن بدون طعم
  • 1 فنجان (30 گرم) اسفناج
  • 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) سرکه سیب
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • برای پخت و پز، روغن زیتون بریزید

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 400 فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا حصیر سیلیکونی بپوشانید و کنار بگذارید.
  2. گل کلم ها را به صورت گلچه های کوچک شکسته و روی نیمی از ورقه پخت آماده شده بچینید. کلم قرمز خرد شده را روی نیمی دیگر از ورقه پخت قرار دهید. سبزیجات را با روغن بریزید و روی آنها نمک بپاشید.
  3. ورقه پخت را در فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بپزید. کلم را از فر خارج کرده و 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شده و به دلخواه شما پخته شود، به پخت گل کلم ادامه دهید.
  4. در همین حین، یک قطره روغن زیتون را به یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید، قارچ های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شوند.
  5. آویشن و سیر تازه را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  6. گل کلم تفت داده شده، قارچ پورسینی خیس خورده، آب استخوان (یا آب سبزیجات) و شیر نارگیل را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و حدود 3 دقیقه بجوشانید.
  7. پپتیدهای کلاژن، اسفناج و سرکه سیب را به تابه اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا اسفناج فقط پژمرده شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  8. سوپ را بین کاسه ها تقسیم کنید. روی آن را با کلم قرمز بوداده ترد و بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص: 4 گرم

تغذیه

  • کالری: 178
  • قند: 3 گرم
  • چربی: 7 گرم
  • کربوهیدرات ها: 7 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 17 گرم