شرح
این سوپ سبک و با طراوت، شما را از درون به بیرون تغذیه می کند و به شما کمک می کند کتو بمانید.
عناصر
- برای پخت و پز روغن زیتون بریزید (به علاوه در صورت تمایل)
- 1 ساقه کرفس (20 گرم)، خرد شده
- 1 حبه سیر، خرد شده
- 1 قاشق چای خوری (2 گرم) زنجبیل تازه، خرد شده
- 1 فنجان (107 گرم) گل کلم
- 1 فنجان (71 گرم) گل کلم بروکلی
- 2 فنجان (480 میلی لیتر) آب سبزیجات
- 2 فنجان (60 گرم) اسفناج
- 1 فنجان (60 گرم) جعفری تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری (19 گرم) بادام هندی خام خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) آب لیمو
- نمک و فلفل برای چشیدن
دستورالعمل ها
- یک قطره روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سیر و زنجبیل تازه را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
- سپس گل کلم، کلم بروکلی و آب سبزیجات را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بجوشانید.
- اسفناج، جعفری تازه و بادام هندی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج تازه پژمرده شود. آب لیمو را به تابه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
- سوپ را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- در صورت تمایل سوپ را با یک چرخش اضافی روغن زیتون سرو کنید.
یادداشت
تمام دادههای تغذیهای تخمین زده میشوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.
کربوهیدرات خالص: 3 گرم
تغذیه
- کالری: 60
- قند: 2 گرم
- چربی: 3 گرم
- کربوهیدرات ها: 5 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 2 گرم