دستور تهیه سوپ سم زدایی کتو


شرح

این سوپ سبک و با طراوت، شما را از درون به بیرون تغذیه می کند و به شما کمک می کند کتو بمانید.


عناصر

  • برای پخت و پز روغن زیتون بریزید (به علاوه در صورت تمایل)
  • 1 ساقه کرفس (20 گرم)، خرد شده
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری (2 گرم) زنجبیل تازه، خرد شده
  • 1 فنجان (107 گرم) گل کلم
  • 1 فنجان (71 گرم) گل کلم بروکلی
  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) آب سبزیجات
  • 2 فنجان (60 گرم) اسفناج
  • 1 فنجان (60 گرم) جعفری تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری (19 گرم) بادام هندی خام خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) آب لیمو
  • نمک و فلفل برای چشیدن

دستورالعمل ها

  1. یک قطره روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کرفس را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سیر و زنجبیل تازه را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
  2. سپس گل کلم، کلم بروکلی و آب سبزیجات را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بجوشانید.
  3. اسفناج، جعفری تازه و بادام هندی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج تازه پژمرده شود. آب لیمو را به تابه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
  4. سوپ را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  5. در صورت تمایل سوپ را با یک چرخش اضافی روغن زیتون سرو کنید.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص: 3 گرم

تغذیه

  • کالری: 60
  • قند: 2 گرم
  • چربی: 3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 5 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 2 گرم