طرز پخت تریپ – زن کتوژنیک


چگونه تریپ را بپزیم. معمولاً قبل از استفاده از تره در دستور پخت، ابتدا باید آن را به صورت جوشاندن یا در زودپز بپزید. در اینجا دستورالعمل های اساسی در مورد طرز تهیه خراطین برای اکثر دستور العمل ها را خواهید یافت!

در اینجا تصویری از شکلی است که خرطوم در یک دستور پخت به نظر می رسد!

کاسه فو حاوی سفر

خرید تریپ از فروشگاه

قبل از اینکه بتوانید مربا را بپزید، باید مقداری تهیه کنید!

من توانسته ام به راحتی از هر بازار آسیایی تره تهیه کنم زیرا در بسیاری از غذاهای آسیایی استفاده می شود. در واقع من قبلاً چندین بار تراش خورده بودم قبل از اینکه حتی بفهمم چیست! شما اغلب در سوپ‌های آسیایی در رستوران‌ها می‌بینید (مانند تصویر بالا)

اگر هیچ بازار آسیایی در منطقه شما وجود ندارد، از قصاب یا کشاورز محلی خود بپرسید.

شما می خواهید مطمئن شوید که خرطومی را خریداری کنید که قبلاً تمیز شده است. مانند عکس زیر باید رنگ آن سفید باشد. اگر مایل به سبز یا خاکستری است، باید خودتان آن را تمیز کنید. من حاضر به این کار نیستم!

یکی از نکاتی که باید در هنگام خرید تره در نظر داشته باشید این است که در هنگام پخت به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. بنابراین مطمئن شوید که به اندازه کافی برای دستور پخت خود بخرید. اگر در یک دستور غذا باید 8 اونس ترش تهیه کنید، 16 اونس را برای پختن به عنوان راهنمای اولیه بخرید.

همچنین مطمئن شوید که خرطوم لانه زنبوری را دریافت می کنید. این بهترین غذا برای بیشتر مصارف آشپزی خانگی و دستور العمل های خرطومی است. (به الگوی لانه زنبوری در تصویر زیر توجه کنید).

عکس نزدیک از چنار خام

طرز جوشاندن تریپ

  • خرطومی را در یک قابلمه بزرگ آب قرار دهید تا کاملا روی شنبلیله را بپوشاند.
  • نمک اضافه کنید، بسیار سخاوتمند باشید!
  • بگذارید به جوش بیاید و اجازه دهید 20-30 دقیقه بجوشد.
  • چوب پنبه را با قاشق سوراخ دار خارج کرده و در آبکش بریزید. آن را بشویید.
  • آب پخت را دور بریزید
  • به قطعات کوچکتر یا هر چیز دیگری که برای دستور خاصی که درست می کنید، برش دهید

طرز پخت تریپ در زودپز

  • گیره را در قابلمه فوری یا زودپز خود قرار دهید.
  • 1 فنجان آب به ازای هر پوند ترش اضافه کنید.
  • نمک اضافه کنید، بسیار سخاوتمند باشید!
  • 30 دقیقه با فشار بپزید، سپس آن را آزاد کنید.
  • چوب پنبه را با قاشق سوراخ دار خارج کرده و در آبکش بریزید. آن را بشویید.
  • آب پخت را دور بریزید
  • به قطعات کوچکتر یا هر چیز دیگری که برای دستور خاصی که درست می کنید، برش دهید

اکنون آماده استفاده در دستور العمل ها است!

در زیر تصویری از شکل پخته شده را مشاهده می کنید:

کاسه تره پخته

زمان پخت
30 دقیقه

زمان کل
30 دقیقه

عناصر

  • 2 پوند تراش تمیز شده

  • اب

  • نمک

دستورالعمل ها

طرز جوشاندن تریپ

  • خرطومی را در یک قابلمه بزرگ آب قرار دهید تا کاملا روی شنبلیله را بپوشاند.
  • نمک اضافه کنید، بسیار سخاوتمند باشید!
  • بگذارید به جوش بیاید و اجازه دهید 20-30 دقیقه بجوشد.
  • چوب پنبه را با قاشق سوراخ کرده و در آبکش بریزید. آن را بشویید.
  • آب پخت را دور بریزید
  • به قطعات کوچکتر یا هر چیز دیگری که برای دستور خاصی که درست می کنید، برش دهید

طرز پخت تریپ در زودپز

  • گیره را در قابلمه فوری یا زودپز خود قرار دهید.
  • 1 فنجان آب به ازای هر پوند ترش اضافه کنید.
  • نمک اضافه کنید، بسیار سخاوتمند باشید!
  • 30 دقیقه با فشار بپزید، سپس آن را آزاد کنید.
  • چوب پنبه را با قاشق سوراخ کرده و در آبکش بریزید. آن را بشویید.
  • آب پخت را دور بریزید
  • به قطعات کوچکتر یا هر چیز دیگری که برای دستور خاصی که درست می کنید، برش دهید

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

لطفا نظر خود را در وبلاگ بگذارید یا من را در اینستاگرام تگ کنید! @ketogenic.woman. با کلیک بر روی دکمه Pinterest در سمت چپ، من را در Pinterest دنبال کنید!

دستور العمل هایی که از Tripe استفاده می کنند:

خورش ترش و بیکن

پای شپرد گوشتخوار: دستور غذا به زودی

تریپ سرخ شده (من را به یاد کالاماری می اندازد!، تصویر زیر را ببینید) دستور غذا به زودی!

بشقاب تریپ سرخ شده