دستور تهیه سوپ “نودل” مرغ کتو زردچوبه تقویت کننده سیستم ایمنی


سوپ

آیا دلتان برای لذت بردن از یک کاسه گرم سوپ رشته مرغ در حالی که سبک زندگی کتو را دنبال می کنید، تنگ شده است؟

خوب، شما خوش شانس هستید زیرا می توانید از یک کاسه (یا دو!) از سوپ مرغ شفابخش خوشمزه من بدون تمام کربوهیدرات های موجود در سوپ رشته فرنگی سنتی لذت ببرید.

سوپ “نودل” مرغ شفابخش من با آب استخوان غنی از کلاژن و زردچوبه ضد التهابی تهیه شده است که باعث می شود این سوپ نه تنها برای بدن شما مفید باشد، بلکه روح شما را نیز آرام کند.

و فراموش نکنید که دستور العمل آبگوشت استخوان زردچوبه و دستور لاته آبگوشت استخوان کتو را بررسی کنید که می توان از آنها به عنوان نوشیدنی های معده و ضد التهاب و همچنین جایگزین های قهوه سالم استفاده کرد.

ساخت آن کتو

چه چیزی دستور پخت ما را از دستور العمل های سوپ رشته فرنگی سنتی متفاوت می کند؟ ما در دستور پخت خود از رشته فرنگی سنتی استفاده نمی کنیم.

در عوض، ما از کلم ورقه‌ای نازک برای جایگزینی رشته‌های سنتی در دستور غذا استفاده می‌کنیم.

حالا، اگر فکر می‌کنید ممکن است از رشته‌های سنتی در سوپ غافل شوید، بگذارید به شما اطمینان دهم که این کار را نمی‌کنید. راستش را بخواهید، رشته های سنتی در سوپ رشته مرغ بسیار بی مزه هستند. در عوض، این آبگوشت و چاشنی های خوش طعم است که به سوپ رشته مرغ طعم لذیذی می دهد.

اکنون، در مورد “نودل” کلم در دستور غذا.

ابتدا آنها را به اندازه دلخواه رشته های سنتی ضخیم یا نازک برش دهید. کلم را کمی ضخیم‌تر برای رشته‌های فتوچینی و بسیار نازک‌تر برای رشته‌های موی فرشته یا نودل‌های نوع ورمیشل برش دهید.

دوم، «رشته» کلم را با توجه به اینکه دوست دارید رشته فرنگی سنتی پخته شود، بپزید. نودل های کلم را برای مدت زمان کمتری برای آل دنته و مدت زمان بیشتری را برای نودل های نرم تر بپزید.

با این حال، می توانید از انواع دیگر پاستا کتو که ترجیح می دهید استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که زمان پخت را بسته به نوع ماکارونی کتو که استفاده می کنید تنظیم کنید.

علاوه بر این، اگر می خواهید طعم بیشتری به این دستور خوشمزه بدهید، به جای پودر زردچوبه از زردچوبه تازه استفاده کنید. از حدود 2 قاشق غذاخوری ریشه زردچوبه تازه رنده شده استفاده کنید تا سوپ خود را به سطح بعدی طعم برساند.

نکات صرفه جویی در زمان

  • برای خرد کردن پیاز، کرفس، هویج و سیر از تیغه خرد کن با غذاساز استفاده کنید.
  • از تیغه برش با غذاساز خود استفاده کنید تا به سرعت کلم را به صورت “نودل” برش دهید.
  • حتی می توانید به جای برش دادن یک کلم کلم از مخلوط کلم کلم بسته بندی شده استفاده کنید.
  • ران مرغ بدون استخوان را می توان به جای ران های استخوانی استفاده کرد تا شما را از خرد کردن گوشت از روی استخوان نجات دهد. فقط مطمئن شوید که مرغ را قبل از پختن به قطعات لقمه ای برش دهید.
  • در حالی که آب گوشت مرغ خانگی توصیه می شود، می توانید از آب گوشت مرغ با کیفیت بالا نیز استفاده کنید.
  • می توانید به جای حبه های سیر تازه از 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

و اگر اهل سوپ و ساندویچ هستید، باید دستور ساندویچ کتو کلاب من یا دستور غذای بوقلمون کتو اسفناج من را امتحان کنید تا با یک کاسه گرم از سوپ “نودل” مرغ شفابخش من لذت ببرید.

آیا دستور پخت سوپ خوشمزه تری می خواهید؟ شما می توانید دستور العمل های سوپ مورد علاقه من را در اینجا پیدا کنید.

سوپ

چاپ

شرح

یک برداشت طلایی از این غذای کلاسیک، سوپ رشته مرغ بهترین غذای راحتی است، با افزودن زردچوبه به یک غذای مغذی و ضد التهاب تبدیل می شود.


عناصر

2 قاشق غذاخوری قیمه (30 میلی لیتر)، برای پختن

1 پیاز متوسط ​​(4 اونس یا 110 گرم)، خرد شده

2 هویج (3.5 اونس یا 100 گرم)، خرد شده

1 ساقه کرفس (0.7 اونس یا 20 گرم)، خرد شده

2 حبه سیر، پوست کنده و خرد شده

1 قاشق غذاخوری زردچوبه (6 گرم)

1 قاشق غذاخوری آویشن خشک (3 گرم)

6 فنجان آب گوشت مرغ (1.44 لیتر)

2 فنجان آب صاف شده (480 میلی لیتر)

4 ران مرغ (1.3 پوند یا 600 گرم)، پوست جدا شده است

2 برگ بو

½ کلم کلم بزرگ (12 اونس یا 350 گرم)، رنده شده یا نازک برش داده شده

2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده (2 گرم)، برای تزئین

نمک و فلفل برای چشیدن.


دستورالعمل ها

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص در هر وعده: 7 گرم

تغذیه

  • اندازه خدمت: ¼ دستور غذا
  • کالری: 340
  • قند: 5 گرم
  • چربی: 23 گرم
  • کربوهیدرات ها: 11 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 17 گرم