دستور پخت نودل گوشت گاو کتو چیلی ریحان


طرز تهیه نودل گاو کتو چیلی #کتو #دستور العمل https://ketosummit.com/recipe-keto-chili-bief-beef-noodle-beef-fry-recipe

بر کسی پوشیده نیست که من دوست دارم غذاهای رستوران مورد علاقه خود را به دستور العمل های کتو سالم تبدیل کنم و این دستور غذا حتی از نسخه رستورانی بهتر است.

و در حدود 20 دقیقه آماده می شود که بسیار سریعتر از بیرون آوردن است.

به علاوه، این غذا کاملاً بدون شکر است و حاوی مقدار زیادی از مواد اولیه متداول در غذاهای رستورانی نیست.

حتی بهتر از آن، این دستور پخت بسیار آسان است. بنابراین حتی اگر در آشپزی مبتدی هستید، می توانید این غذا را بدون هیچ مشکلی تهیه کنید. (نگران نباشید، من چند پیشنهاد دستور پخت را برای آسان تر کردن آن آورده ام.)

بنابراین، ووک (یا ماهیتابه) خود را گرم کنید و چند ماده را بردارید تا بتوانید این دستور پخت لذیذ گوشت گاو کتو چیلی را درست کنید.

پیشنهادات دستور غذا و نکات آشپزی

اشتباه نکنید، این دستور العمل کاملاً خوشمزه است. با این حال، من برای مطابقت با جوانه های چشایی شما و همچنین آنچه از قبل در یخچال یا انباری شما وجود دارد، تغییراتی را در نظر گرفته ام.

اول، فلفل چیلی کاملا اختیاری است! اگر طرفدار غذاهای تند نیستید، می توانید آن را حذف کنید و از یک نسخه غیر تند لذت ببرید.

و همیشه می توانید به جای فلفل چیلی از تکه های فلفل قرمز استفاده کنید. اما با هر چیز تند، مقدار آن را مطابق ذائقه خود استفاده کنید.

در مرحله بعد، می توانید از هر برش گوشت گاو که ترجیح می دهید استفاده کنید. فیله، فیله و سه نوک معمولاً بهترین برش ها برای استفاده در سیب زمینی سرخ شده هستند. با این حال، شما می توانید از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید.

گوشت چرخ کرده نیز یک گزینه عالی است! بعلاوه، به‌موقع کاهش می‌یابد، زیرا هیچ قطعه‌ای در کار نیست.

به جای گوشت گاو می توان از گوشت خوک و مرغ نیز استفاده کرد. شخصاً فکر می کنم گوشت خوک در این دستور غذا کمی به طعم و بافت گوشت گاو نزدیکتر است.

اما مرغ هم خوشمزه است. فقط مطمئن شوید که زمان پخت آن را کمی بیشتر کنید زیرا پخت مرغ بیشتر از گوشت گاو طول می کشد.

و می توانید از هر رنگ فلفل دلمه ای که دوست دارید استفاده کنید. قرمز رنگ فوق‌العاده‌ای به ظرف اضافه می‌کند، اما استفاده از زرد و نارنجی نیز مناسب است.

می توان از فلفل سبز استفاده کرد. با این حال، آنها طعم قوی تری نسبت به سایر فلفل ها دارند. بنابراین، اگر نمی خواهید غذای شما طعم فلفل دلمه ای زیادی داشته باشد، می توانید از نصف فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید.

سس صدف برای غذا کاملا اختیاری است. اگر در دسترس دارید، استفاده از آن را پیشنهاد می کنم.

با این حال، نیازی به بیرون رفتن و خرید یک بطری فقط برای این دستور نیست. و بله، سس صدف حاوی شکر است، اما من فکر نمی‌کنم از آنجایی که مقدار بسیار کمی از آن استفاده می‌شود، مهم نیست.

البته اگر کاملاً بدون قند هستید آن را کنار بگذارید.

و در حالی که من عاشق نودل شیراتکی در این غذا هستم تا به آن طعم آسیایی بیشتری بدهد، می توانید از هر نوع غذا استفاده کنید. ماکارونی کتو که شما ترجیح می دهید

دستور العمل های بیشتر گوشت گاو کتو برای امتحان کردن

اگر این دستور پخت نودل گاو کتو چیلی ریحان شما را تشنه دستورات بیشتر گوشت گاو کتو کرده است، پس در جای مناسبی هستید!

هزاران دستور غذا مانند گوشت گاو بولگوگی، گوشت کلم بروکلی و حتی بسته بندی کاهوی گوشت چرخ کرده را برای ارضای هوس های آسیایی کتو پیدا خواهید کرد.

و ما دستور العمل های گوشت گاو کتو از سراسر جهان را نیز داریم.

بنابراین، مطمئن شوید که من را بررسی کنید دستور العمل های گوشت گاو کتو برای ارضای هر هوس ممکن گوشت گاو!

طرز تهیه نودل گاو کتو چیلی #کتو #دستور العمل https://ketosummit.com/recipe-keto-chili-bief-beef-noodle-beef-fry-recipe

چاپ

شرح

هنگام تهیه دستور پخت گوشت گاو کتو چیلی با گوشت گاو، از غذای آسیایی مورد علاقه خود اما بدون شکر اضافه شده و سایر مواد مغذی دیگر لذت ببرید.


عناصر

  • 1 (7 اونس یا 200 گرم) بسته رشته شیراتکی
  • 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) روغن کنجد، برای طبخ
  • 1/2 پوند (225 گرم) استیک، برش های نازک
  • 1 حبه سیر، پوست کنده و چرخ کرده
  • 1 فلفل دلمه ای قرمز کوچک (4 اونس یا 100 گرم)، برشهای نازک
  • 1/2 پیاز متوسط ​​(2 اونس یا 55 گرم)، برشهای نازک
  • 1 فلفل قرمز متوسط ​​(1/2 اونس یا 14 گرم)، بریده شده
  • 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) سس تاماری بدون گلوتن یا آمینو نارگیل
  • 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) سس ماهی
  • 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) سس صدف (اختیاری)
  • 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری (1/2 گرم) فلفل
  • 1 فنجان (32 گرم) برگ ریحان تازه

دستورالعمل ها

  1. نودل شیراتکی را آبکش کرده و آبکشی کنید. آن را کنار بگذارید تا آماده استفاده شود.
  2. روغن کنجد را به ووک یا تابه بزرگ نچسب روی حرارت زیاد اضافه کنید. استیک ورقه شده و سیر را به وک اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. استیک را از ووک خارج کرده و کنار بگذارید.
  3. فلفل دلمه ای، پیاز و فلفل چیلی را به ووک اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید.
  4. سس تاماری یا آمینو نارگیل، سس ماهی، سس صدف اختیاری، نمک و فلفل را به ووک اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
  5. گوشت گاو را همراه با ریحان تازه و نودل شیراتکی به ووک برگردانید و به تفت دادن ادامه دهید تا نودل ها داغ شوند.
  6. گرم سرو کنید و لذت ببرید.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص: 4 گرم

تغذیه

  • کالری: 428
  • قند: 3 گرم
  • چربی: 34 گرم
  • کربوهیدرات ها: 6 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 22 گرم