دستور پخت نان کتو کدو تنبل


نان کتو کدو تنبل: یک جایگزین خوشمزه و سالم

هیچ چیز راحت تر از یک خوراکی خوشمزه، گرم و خانگی نیست!

بسیاری از ما از خوردن نان تازه پخته شده با کره و مربا لذت می بریم، اما محتوای کربوهیدرات بالای این محصولات می تواند برای کسانی که رژیم کتوژنیک دارند چالش برانگیز باشد. خوشبختانه، در حال حاضر انواع نان های کم کربوهیدرات و کتو دوست وجود دارد.

نان کتو معمولاً با مخلوطی از آن درست می شود آرد بادام، آرد نارگیل، و تخم مرغ، که به آنها بافتی مرطوب و کرکی می دهد. همچنین معمولاً چربی‌های سالم بیشتری نسبت به نان‌های سنتی دارند، مانند چربی‌های تک غیراشباع و چند غیراشباع. این باعث می‌شود که آنها برای کسانی که به دنبال افزایش مصرف چربی‌های سالم بدون از دست دادن طعم هستند، انتخابی عالی باشند. می توانند کمک کنند آنفولانزای کتوزیرا حاوی مقدار زیادی الکترولیت هستند و همچنین به دلیل خاصیت سیر کنندگی به کاهش وزن کمک می کنند.

از نظر تغذیه، نان کتو منبع خوبی از چربی های سالم، فیبر و پروتئین است. آنها همچنین کربوهیدرات کمی دارند و قند اضافه ای ندارند. این آنها را برای کسانی که سعی در پیروی از یک سبک زندگی کم کربوهیدرات و کتو دوست دارند، گزینه ای ایده آل می کند.

این دستور پخت آسان نان‌های کتو «کدو تنبل» از موادی استفاده می‌کند که به راحتی می‌توان آن‌ها را پیدا کرد که عمدتاً در آشپزخانه شما موجود است. ترکیب طعم‌ها و بافت‌ها، این نان‌های کتو «کدو تنبل» را فوق‌العاده طعم‌دار و لذیذ می‌کند. بعلاوه، این دستور غذای کم کربوهیدرات، بدون قند و گلوتن است، بنابراین برای هر کسی که رژیم کتو دارد، عالی است.

چاپ

عناصر

  • ½ فنجان (56 گرم) آرد نارگیل
  • 1 ½ فنجان (180 گرم) آرد بادام
  • ½ فنجان (56 گرم) دانه کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری (2 گرم) پودر پیاز
  • 1 قاشق چای خوری (3 گرم) پودر سیر
  • 1 قاشق چای خوری (4 گرم) جوش شیرین
  • 2 قاشق چایخوری (6 گرم) کرم تارتار
  • 5 قاشق غذاخوری (45 گرم) دانه کنجد
  • 1 قاشق چای خوری (5 گرم) نمک

مواد مرطوب

  • 2 تخم مرغ کامل
  • 6 سفیده تخم مرغ
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب گرم
  • 1/3 فنجان (53 گرم) پودر پوسته پسیلیوم

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
  3. یک کاسه بردارید و مواد خشک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
  4. یک کاسه دیگر بردارید و تخم مرغ ها، آب و پودر پوسته را با همزن بزنید. خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
  5. مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید.
  6. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی بدست آید.
  7. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود و به شکل نان درآورید. آنها را در سینی فر بچینید.
  8. به مدت 50 دقیقه بپزید.
  9. بعد از پخت نان ها را از فر خارج کنید و قبل از سرو بگذارید خنک شوند.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقادیر در هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص: 6 گرم

تغذیه

  • کالری: 234
  • قند: 2
  • چربی: 16
  • کربوهیدرات ها: 15
  • فیبر: 9
  • پروتئین: 10