دستور دسر پای کدو تنبل کتو چاو














نیازی نیست طعم کدو تنبل را در این فصل تعطیلات کنار بگذارید! ساختن آن بسیار آسان و در ماکروهای شما بسیار آسان است! واقعا فقط 3 ماده، بقیه اختیاری هستند. شما همچنین می توانید پودر پروتئین مورد علاقه خود را در این دستور جایگزین کنید.

دستور دسر پای کدو تنبل کتو چاو

تکه ای از پای کدو تنبل در بشقاب سفید

مواردی که برای تهیه دسر پای کدو تنبل کتو نیاز دارید

پای کدو تنبل کتو چاو در بشقاب شیشه ای

نکات و ترفندهای دسر پای کدو تنبل کتو

  • در حالی که کارامل کدو حلوایی طعم عالی برای این دستور غذا است، در اینجا چند طعم دیگر وجود دارد که باید امتحان کنید! نان زنجبیلی، تخم مرغ، کارامل شور، کارامل ماکیاتو. کتو چاو طعم های بسیار شگفت انگیزی دارد! از این لینک برای دریافت 10% تخفیف در سفارش بعدی کتو چاو استفاده کنید!
  • 1 پیمانه کتو چاو (حدود 45 گرم) معادل یک بسته است. اگر استفاده می کنید پودر پروتئین معمولی مانند Quest، باید از 2 قاشق (50-60 گرم) استفاده کنید.
  • قبل از قرار دادن خمیر خود در بشقاب پای خود، مطمئن شوید که طعم آن را میل کنید. اگر به دلخواه شما شیرین نشد، کمی شیرین کننده اضافه کنید.
  • از پودر پروتئین مورد علاقه خود استفاده کنید. من سعی کردم پودر کارامل کوئست شور و این با واکنش بسیار مطلوب خانواده ام روبرو شد.

عملکرد: 10 وعده

دستور دسر پای کدو تنبل کتو چاو

پای کدو تنبل کتو در بشقاب شیشه ای

نیازی نیست طعم کدو تنبل را در این فصل تعطیلات کنار بگذارید! ساختن آن بسیار آسان و در ماکروهای شما بسیار آسان است! واقعا فقط 3 ماده، بقیه اختیاری هستند.

عناصر

پر كردن

  • 2 پیمانه کارامل ادویه کدو تنبل کتو چاو (1 پیمانه یا بسته 45 گرمی است)

  • 2 فنجان خامه فرم دهنده سنگین

  • 1 قاشق غذاخوری. مخلوط ادویه کدو تنبل (اختیاری)

  • 1 قاشق غذاخوری. ژلاتین گاو که در 1/4 فنجان آب شکوفا شده است، سپس دو قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کرده و هم بزنید.

  • ادویه کدو تنبل یا ادویه دیگر دلخواهتان را بپاشید. (من از ادویه پای سیب استفاده کردم)

تاپینگ

  • 1 فنجان خامه فرم دهنده سنگین

  • مقدار کمی شیرین کننده و/یا وانیل (اختیاری)

  • ادویه کدو حلوایی یا ادویه دیگر دلخواهتان را بپاشید. (من از ادویه پای سیب استفاده کردم)

دستورالعمل ها

  1. خامه ی هویپینگ را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود اما هم زده نشود.
  2. در صورت استفاده، کتو چاو و ژلاتین و همچنین مخلوط ادویه خود را به آن اضافه کنید.
  3. به زدن ادامه بده اگر مخلوط شما خیلی غلیظ است، مقداری آب اضافه کنید (با 1/4 فنجان شروع کنید)
  4. مخلوط خود را در یک بشقاب پای بریزید و بگذارید در یخچال بماند.
  5. در حالی که پایه شما در حال آماده شدن است، رویه خود را هم بزنید. اگر کمی شیرینی را به رویه خود ترجیح می دهید، اینجاست که می توانید کمی از شیرین کننده مورد علاقه خود، شاید چند قطره وانیل اضافه کنید. هم بزنید تا سفت شود.
  6. پس از اینکه فیلینگ خود را گرفت، رویه خود را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید، بگذارید خودش را بگیرد و سرو کنید!

یادداشت

  • 2 پیمانه کتو چاو معادل دو بسته (90 گرم) است. اگر از پودر پروتئین معمولی مانند Quest استفاده می کنید، باید از 3-4 اسکوپ استفاده کنید.
  • قبل از قرار دادن خمیر خود در بشقاب پای خود، مطمئن شوید که طعم آن را میل کنید. اگر به دلخواه شما شیرین نشد، کمی شیرین کننده اضافه کنید.
  • با طعم های مختلف کتو چاو بازی کنید یا از پودر پروتئین مورد علاقه خود استفاده کنید.

اطلاعات تغذیه:

اندازه خدمت:

1

مقدار در هر سروینگ:

کالری: 298چربی کل: 29 گرمکربوهیدرات ها: 4.7 گرمکربوهیدرات خالص: 3.1 گرمفیبر: 1.6 گرمپروتئین: 5 گرم

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

لطفا نظر خود را در وبلاگ بگذارید یا من را در اینستاگرام تگ کنید! @ketogenic.woman. با کلیک بر روی دکمه Pinterest در سمت چپ، من را در Pinterest دنبال کنید!