شیر بادام بدون قند – رژیم کتوژنیک


شیر بادام بدون شکر افزوده کاملاً با رژیم کتوژنیک سازگار است. در واقع، مصرف شیر در رژیم کتوژنیک توصیه نمی شود زیرا یک لیوان شیر حاوی بیش از 12 گرم قند به شکل لاکتوز است. شیر بادام تقریباً 10 برابر کمتر است!

عناصر:

  • 150 گرم بادام
  • 75 سی سی آب
  • 1/2 غلاف وانیل یا 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک پیمانه دارچین
  • یک پیمانه نمک دریا
  • چند قطره شیرین کننده (معادل 1 قاشق غذاخوری شکر)

جهت ها:

  1. بادام ها را در ظرفی بریزید و روی آن را به خوبی با آب بپوشانید. بادام ها را یک شب خیس کنید (حدود 8 تا 10 ساعت). برای خیساندن سریع، بادام را به مدت 1 ساعت در آب جوش خیس کنید. آبکشی کنید و آبکش کنید.
  2. بادام های آبکش شده را با آب سرد، شیرین کننده و نصف غلاف وانیل خرد شده یا عصاره وانیل در مخلوط کن بریزید.
  3. با حداکثر سرعت به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید.
  4. یک پارچه تمیز و ظریف را در یک کاسه قرار دهید و بادام های مخلوط شده را صاف کنید. کف پارچه را به آرامی فشار دهید تا شیر گرفته شود، عمل را تکرار کنید تا مایعی در مخلوط باقی نماند.
  5. همزن را آبکشی کرده و شیر را دوباره داخل آن بریزید و نمک و دارچین را اضافه کنید و 10 ثانیه هم بزنید.
  6. شیر را در یک بطری دربسته بریزید. قبل از نوشیدن خوب تکان دهید. تا 3 روز در یخچال نگهداری شود.