پیش غذای کامل – توپ های کتو سوسیس


پیدا کردن اسنک‌ها و پیش‌غذاهای مناسب کتو برای رویدادتان ممکن است دشوار باشد، اما ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم!

اگر تازه وارد کتو هستید، ممکن است تهیه دستور العمل ها با استفاده از تعداد محدودی از مواد مورد تایید کتو برای شما دشوار باشد. یا حتی ممکن است فکر کنید که تلاش زیادی انجام شده است، اما در اینجا اینطور نیست.

توپ های سوسیس ساده یک پیش غذای همیشه برای رویدادها هستند، اما دستور العمل های تجاری نیاز به استفاده از مخلوط پخت جعبه ای دارند که بسیار فرآوری شده و پر از کربوهیدرات است. این بدان معنی است که دستور العمل های معمولی توپ های سوسیس سازگار با کتو نیستند، اما این واقعیتی است که به راحتی قابل تغییر است.

در اینجا دستور العمل هایی برای توپ های سوسیس کتو وجود دارد که سریع، آسان و کم کربوهیدرات درست می شوند. این توپ های سوسیس دوستدار کتو خوشمزه به عنوان یک پیش غذا، میان وعده بازی، یک صبحانه سریع یا یک وعده غذایی در حین حرکت عالی هستند. گلوله های سوسیس همچنین تا 5 ماه به خوبی در فریزر نگهداری می شوند، بنابراین می توانید آنها را به خوبی از قبل آماده کنید.

توجه: ما دستور العمل هایی با پنیر در آنها قرار داده ایم زیرا می تواند بافت و طعم توپ های سوسیس را بهبود بخشد. با این حال، اگر از کتو بدون لبنیات استفاده می کنید، دستور العمل های بدون دفترچه یادداشت را دنبال کنید زیرا آنها نیز خوشمزه هستند!

  • مواد تشکیل دهنده سوسیس خود را بررسی کنید زیرا برخی از سوسیس ها حاوی شکر و/یا آرد گندم هستند.
  • اطمینان حاصل کنید که سوسیس شما به درستی به تکه های کوچک تقسیم شده است.
  • ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه هم بزنید تا به خوبی با بقیه مخلوط ترکیب شود.
  • ادویه های اضافی را اضافه کنید تا واقعاً توپ های سوسیس خود را ادویه کنید (همچنین می توانید سبزی های تازه اضافه کنید!). در اینجا چند مورد مورد علاقه ما وجود دارد: پاپریکا دودی، جعفری خشک، پودر سیر، پودر پیاز خشک، پیازچه.

سوسیس کتو 2 ماده ای (بدون لبنیات)

این ساده ترین دستور غذا در لیست است، و تمام دستور العمل های دیگر بر اساس این یکی هستند. با اضافه کردن آرد بادام، آرد نارگیل، و ادویه جات ترشی جات به این دستور غذایی بی‌راحتی می‌توانید آزمایش کنید.

عناصر:

نحوه درست کردن آنها:

تمام مواد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. از مخلوط گلوله هایی درست کنید (از قاشق بستنی یا قاشق شیرینی استفاده کنید تا اندازه آنها یکنواخت بماند) و روی یک ورقه پخت قرار دهید. دستور غذا باید 10-15 توپ سوسیس 2 اینچی درست کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که سوسیس پخته شود بپزید.

گلوله های سوسیس کتو با آرد بادام

این دستور العمل آسان شامل جایگزینی مخلوط پخت جعبه شده با نوع دیگری از آرد کتو است. برای این دستور از آرد بادام استفاده می کنیم.

عناصر:

  • سوسیس 1 پوند
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 8 اونس چدار تیز، رنده شده
  • 1 لیوان آرد بادام
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نحوه درست کردن آنها:

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. مانند دستور پخت اولیه توپ های سوسیس، تنها کاری که باید انجام دهید این است که مواد را به خوبی ترکیب کنید، توپ ها را شکل دهید، روی یک ورقه پخت خط دار قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.

توپ های کتو کالباس با پنیر خامه ای

اگر می خواهید بافتی خامه ای به توپ های سوسیس داشته باشید، می توانید پنیر خامه ای را در مخلوط قرار دهید.

عناصر:

  • سوسیس 1 پوند
  • 4 اونس پنیر خامه ای، نرم شده
  • 1 فنجان چدار تیز، رنده شده
  • 1/2 فنجان آرد بادام
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نحوه درست کردن آنها:

مانند دستورهای قبلی، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (یا 175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس مواد را با هم ترکیب کنید – توجه داشته باشید که اگر پنیر خامه ای ابتدا نرم شود تا در دمای اتاق باشد، این مخلوط نرم تر می شود. توپ هایی به اندازه توپ گلف (قطر 1.5 اینچ) با دست یا قاشق درست کنید و آنها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

توپک های کتو با آرد نارگیل

اگر به بادام حساسیت دارید، از دستور العمل های قبلی دلسرد نشوید. می‌توانید آرد بادام را با آرد نارگیل با نسبت 1:4 عوض کنید یا می‌توانید این دستور پخت توپ‌های سوسیس آرد نارگیل را امتحان کنید. (توجه خواهید کرد که در این دستور از تخم مرغ اضافی استفاده می شود زیرا آرد نارگیل بسیار خشک تر از آرد بادام است.)

عناصر:

  • سوسیس 1 پوند
  • 4 اونس پنیر خامه ای، نرم شده
  • 1 فنجان چدار، رنده شده
  • 1/4 فنجان آرد نارگیل
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نرم شده
  • نمک و فلفل

نحوه درست کردن آنها:

پنیر خامه ای و روغن را در مایکروویو نرم کنید. تمام مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. توپ هایی به اندازه توپ گلف درست کنید و آنها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شوند بپزید.

توپ های کتو کالباس با پنیر پیمنتو

به نظر می رسد چدار پنیر ترجیحی برای توپ سوسیس است، اما این تنها پنیری نیست که می توانید استفاده کنید. سعی کنید مخلوط‌های مختلفی از چدار، پارمزان یا جک فلفل را امتحان کنید تا طعم تندتری داشته باشید. اما، اگر به دنبال بافت خامه ای تند هستید، پنیر پیمنتو راه خوبی است.

این یکی از ساده ترین دستور العمل های این لیست است (فقط با 3 ماده) و بر اساس دستور العمل اصلی بدون لبنیات است که قبلاً داشتیم.

عناصر:

  • سوسیس 1 پوند
  • 12 اونس پنیر پیمنتو
  • 1 عدد تخم مرغ

نحوه درست کردن آنها:

در یک کاسه بزرگ، همه چیز را با هم مخلوط کنید. توپ ها را شکل دهید و آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 350 درجه قرار دهید.

توپک های سوسیس کتو پنیری بدون آرد بادام یا تخم مرغ

همانطور که متوجه شده اید، استفاده از تخم مرغ یا آرد اجباری نیست – می توانید توپ های سوسیس شگفت انگیزی را بدون استفاده از آن درست کنید، و دستور زیر یک مثال عالی است.

عناصر:

  • سوسیس 1 پوند
  • 8 اونس پنیر خامه ای، نرم شده
  • 1 فنجان پنیر رنده شده (چدار، موزارلا و پارمزان همه گزینه های عالی هستند)
  • 1 قاشق غذاخوری خردل (زرد یا دیژون)

نحوه درست کردن آنها:

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید، از مخلوط گلوله‌هایی درست کنید و روی یک ورقه پخت قرار دهید. در فر از قبل گرم شده به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. پس از پخت، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی گرفته شود.

اما اگر بخواهید از سرخ کن بادی استفاده کنید چه؟

تمام دستور العمل های ذکر شده قبلی را می توان با استفاده از فر یا سرخ کن هوا پخت.

نیازی به گرم کردن سرخ کن بادی نیست، تنها کاری که باید انجام دهید این است که سبد را کمی چرب کنید و توپ های سوسیس را به مدت تقریبی 18 دقیقه در دمای 375 درجه بپزید.

یکی از مزایای بزرگ سرخ کن هوا این است که می توانید توپ های سوسیس را مستقیماً از فریزر بپزید و نیازی به ذوب شدن نیست. گلوله های یخ زده را در سبد قرار داده و در دمای 300 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آنها را برگردانید و 7-8 دقیقه دیگر با دمای 375 درجه بپزید. بسته به سرخ کن بادی خود، ممکن است بخواهید آنها را در طول پخت دوم بررسی کنید تا مطمئن شوید که در مرکز پخته شده اند.

چگونه آنها را در فریزر نگهداری می کنید؟

همانطور که قبلا ذکر شد، این ها را می توان تا 5 ماه منجمد کرد، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد باقی مانده آن نیست. و شما مقداری برای آن هوس های آخر شب یا برای عجله صبح زود خواهید داشت!

برای آماده شدن برای انجماد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ورقه پخت خود را چند ساعت بعد از اینکه گلوله ها را شکل دادید و روی یک ورقه پخت قرار دادید، در فریزر بگذارید. این اطمینان حاصل می کند که توپ های سوسیس شکل خود را حفظ کرده و به یک بلوک جامد تبدیل نمی شوند. بعد از اینکه یخ زدند، آنها را در کیسه های زیپ لاک قرار دهید و تمام! حالا شما یک دسته از توپ های سوسیس کتو دوستدار خوشمزه آماده غذا دارید!