کاسرول کتو «سیب زمینی شیرین».


کاسرول کتو «سیب زمینی شیرین».

شما مجبور نیستید غذاهای تعطیلات مورد علاقه خود را در رژیم کتو رها کنید و این کاسه کتو “سیب زمینی شیرین” این را ثابت می کند.

تمام طعم کاسه سیب زمینی شیرین مورد علاقه خود را خواهید دید اما بدون تمام کربوهیدرات ها.

و حتی بهتر از آن، تمام مواد تشکیل دهنده به راحتی در اکثر فروشگاه های مواد غذایی و خرده فروشان آنلاین موجود است. بنابراین، لازم نیست نگران خرید موادی که به سختی پیدا می شوند و هزینه کمی دارند، باشید.

و آیا اشاره کردم که حتی اعضای خانواده غیر کتو شما نیز این دستور را دوست خواهند داشت؟

چگونه این کتو را درست کردم

سیب زمینی شیرین به دلیل تعداد کربوهیدرات خالص نسبتاً بالایی که دارد کتو نیست. بنابراین، برای اینکه طعم سیب زمینی شیرین را به دست بیاورم، اما بدون تمام کربوهیدرات، باید کمی خلاقیت به خرج دهم و از نتایج بسیار راضی هستم.

من از ترکیب کدو حلوایی و گل کلم به عنوان جایگزین اصلی سیب زمینی شیرین استفاده کردم و این جفت شدن عالی است.

و اگر وقت دارید، می توانید کدو حلوایی را به جای بخارپز، تفت دهید تا طعمی غنی تر پیدا کنید. فقط آنها را در کمی روغن آووکادو بریزید و در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) حدود 30 تا 35 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

سپس، اریتریتول دانه‌بندی شده را اضافه کردم تا به شیرینی ظرف کمک کند تا به کدو و گل کلم طعم شیرین‌تری بدهد که شبیه سیب‌زمینی شیرین است. البته همیشه می توانید شیرینی را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

برای اینکه دستور غذا را بدون لبنیات نگه دارم، از شیر بادام شیرین نشده برای کمک به ترکیب سیب زمینی شیرین و گل کلم استفاده کردم. با این حال می توان به جای شیر بادام از شیر نارگیل شیرین نشده استفاده کرد.

و هیچ کاسرول سیب زمینی شیرینی بدون رویه اسپند ترد کامل نمی شود!

من از مخلوطی از گردوی خرد شده، اریتریتول دانه‌بندی شده برای شیرینی و ترکیبی از دارچین و جوز هندی استفاده کردم تا طعم سنتی عید را به غذا ببخشم. با این حال، اگر جوز هندی ندارید، می توانید آن را کنار بگذارید یا به جای آن از ادویه پای کدو تنبل استفاده کنید.

سایر دستور العمل های غذای جانبی تعطیلات کتو

و اگر می خواهید از دیگر دستور العمل های غذای جانبی تعطیلات کتو لذت ببرید، در جای مناسبی هستید! در اینجا فقط چند مورد است که می توانید در این فصل تعطیلات لذت ببرید:

و اگر حتی ایده های بیشتری برای دستور پخت تعطیلات می خواهید، به دستور العمل های مورد علاقه من برای شکرگزاری کتو نگاهی بیندازید – شام کامل شما برنامه ریزی شده است!

اما هیچ وعده غذایی تعطیلات بدون چند دسر کامل نخواهد بود، و دستور تهیه پای کدو حلوایی کتو، پای کدو حلوایی کوچک شکلاتی کتو، و دستور پای کیتو اسپند، پایانی عالی برای هر وعده غذایی تعطیلات است!

کاسرول سیب زمینی شیرین کتو

چاپ

شرح

کاسرول خوشمزه تعطیلات “سیب زمینی شیرین” با کدو حلوایی و گل کلم تهیه شده و روی آن رویه اسپند دارچینی ریخته شده است!


عناصر

  • 2 ½ فنجان (12 اونس یا 350 گرم) کدو حلوایی خرد شده
  • 1/2 گل کلم سر (11 اونس یا 300 گرم)، به گلچه های کوچک شکسته شده است
  • 1/4 فنجان (48 گرم) اریتریتول دانه بندی شده
  • 1 قاشق چای خوری (2 گرم) پودر دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری (1 گرم) جوز هندی آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) شیر بادام شیرین نشده (یا بیشتر، در صورت نیاز)
  • 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) عصاره وانیل

برای رویه اسپند:

  • 1/4 فنجان (38 گرم) گردوی ریز ریز شده
  • 2 قاشق غذاخوری (24 گرم) اریتریتول دانه بندی شده
  • 1/2 قاشق چایخوری (1 گرم) پودر دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری (1 گرم) جوز هندی آسیاب شده

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرفی با اندازه متوسط ​​را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه کوچک، گردوی خرد شده را با اریتریتول گرانول، دارچین و جوز هندی ترکیب کنید. آن را کنار بگذارید تا آماده استفاده شود.
  3. کدو حلوایی و گل کلم را در یک تابه بزرگ با 1/2 اینچ (1.25 سانتی متر) آب قرار دهید. آب را بجوشانید، روی آن را بپوشانید و 10 تا 15 دقیقه بخارپز کنید تا سبزیجات نرم شوند. خوب آبکش کنید. (در روش دیگر، از مایکروویو یا قابلمه فوری برای بخارپز کردن سبزیجات استفاده کنید.)
  4. سبزیجات بخارپز شده، اریتریتول گرانول، دارچین، جوز هندی، شیر بادام و عصاره وانیل را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر مخلوط خیلی غلیظ است، هر بار 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر بادام اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست آید.
  5. مخلوط کدو حلوایی را با قاشق در ظرف پخت آماده شده بریزید و به طور مساوی با رویه اسپند بپاشید.
  6. ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
  7. قابلمه را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه قبل از سرو خنک شود.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص در هر وعده: 7 گرم

تغذیه

  • اندازه خدمت: دستور 1/6
  • کالری: 79
  • قند: 3 گرم
  • چربی: 3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 10 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 2 گرم