آیا شکر اینورت سالم تر از شکر است؟


شکر معکوس بیشتر به عنوان یک مورد استفاده می شود شیرین کننده در انواع مواد غذایی مانند کیک، نوشابه، آب نبات، و غیره.

شکر معکوس نام های دیگری نیز دارد که عبارتند از:

  • عسل – زنبورهای عسل معمولاً آنزیمی تولید می کنند که به آن معروف است معکوس کردن که به آنها اجازه می دهد به طور طبیعی ساکارز را تجزیه کنند تا قند را به شکل گلوکز و فروکتوز معکوس کنند.
  • عسل مصنوعی – این در واقع همان شربت قند معکوس است، اما گاهی اوقات به دلیل داشتن آن، “عسل مصنوعی” نامیده می شود طعم عسل مانند.
  • شربت قند معکوس – این شربت مایع در پخت تجاری استفاده می شود. این محصول با شکر نیشکر معکوس ساخته شده است و همچنین در دسترس مردم است تا آن را به عنوان یک شیرین کننده مایع که می توان آن را در نوشیدنی های سرد اضافه کرد، خریداری کرد.
  • شربت افرا معکوس – اکثر شربت های افرا حاوی مقدار کمی شکر معکوس هستند، اما از این نوع برای ایجاد سطوح بالاتر استفاده می شود. از آن در فراستینگ های با طعم افرا، آب نبات های شکلاتی، آب نبات چوبی و سایر شیرینی های افرا استفاده می شود.

شکر معکوس چیست؟

شکر معکوس

شکر اینورت از شکر سفره (ساکارز) تهیه می شود. ساکارز یک است دی ساکارید (دی به معنای دو، از این رو به قندهای مضاعف معروف است) یعنی از دو مونوساکارید یا قندهای ساده که گلوکز و فروکتوز هستند که تحت هیدرولیز قرار می گیرند که یک واکنش شیمیایی شامل گرما، آنزیم ها و آب است که منجر به شکستن پیوندهای بین گلوکز و فروکتوز، نیمه گلوکز آزاد و نیمی فروکتوز آزاد آزاد می کند. این راه حل نصف گلوکز آزاد و نیمی فروکتوز آزاد به شکر معکوس معروف است.

قند معکوس بیشتر در مواد غذایی زیر یافت می شود:

  • آب نبات
  • غلات
  • ژله ها
  • فاج
  • میله های گرانولا
  • ماست
  • اقلام پخته شده
  • بستنی
  • بستنی
  • نوشیدنی بدون الکل
  • شربت های طعم دار

در حالی که شکر سفره یا ساکارز است راست چرخشی در طبیعت، یعنی قابلیت چرخش را دارد نور پلاریزه هواپیما در جهت عقربه های ساعتقند معکوس ماهیتی چرخاننده دارد، یعنی قابلیت چرخش را دارد. نور پلاریزه هواپیما در جهت خلاف جهت عقربه های ساعت. از این رو شکر معکوس این نام را به طور خاص به دلیل وجود آن به دست آورد ویژگی فیزیکی نور پلاریزه صفحه دوار

چگونه شکر اینورت درست کنیم؟

شکر معکوس به راحتی توسط ما در خانه درست می شود. در اینجا مراحل گام به گام تهیه شکر معکوس در خانه آورده شده است –

  1. 4 فنجان شکر رومیزی و 2 فنجان آب را در یک قابلمه بریزید
  2. روی 114 بجوشانیددرجهسی با هم زدن مکرر
  3. اضافه کردن آب لیمو یا اسید سیتریک برای شکستن پیوند بین گلوکز و فروکتوز آب لیمو به عنوان یک کاتالیزور عمل می کند و اثر آنزیمی روی محلول ساکارز دارد.
  4. محلول تشکیل شده را خنک کنید و شکر اینورت شما آماده است
  5. می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید

این ماندگاری از این شربت قند معکوس خانگی در مورد 6 ماه.

شکر معکوس نیز به صورت تجاری در دسترس است و می توان آن را به صورت آنلاین خریداری کرد.

آیا شکر اینورت سالم تر از شکر است؟

شکر معکوس در مقابل شکر رومیزی

اگرچه شکر معکوس در مقایسه با شکر خواص شیمیایی متفاوتی از خود نشان می دهد اما از نظر تغذیه ای یکسان است.

شکر معکوس به شکل مایع است و به طور کلی شیرین تر از شکر است. در حالی که شکر در دانه ها وجود دارد و به شیرینی شکر معکوس نیست. هم شکر استاندارد و هم شکر معکوس وجود دارد 16 کالری در هر قاشق چایخوری (یک قاشق چایخوری معادل 4 گرم است).

خلاصه: بنابراین، شکر معکوس را نمی توان سالم تر از دومی در نظر گرفت و بسیار موافق است زیرا اساساً جزء یا بهتر بگوییم نسخه اصلاح شده شکر سفره است.

شکر معکوس: حقایق تغذیه ای

ترکیب از پنجاه درصد شربت قند معکوس شامل نصف آن است که از نصف ساکارز یا شکر سفره تشکیل شده است، در حالی که نیمی دیگر از گلوکز معکوس و فروکتوز تشکیل شده است. شربت قند که حاوی صد در صد قند معکوس است فقط شامل گلوکز و فروکتوز معکوس است و ساکارز ندارد.

وزارت کشاورزی ایالات متحده نشان داده است یک قاشق غذاخوری شربت شکر معکوس تقریباً شامل:

  • 11.8 گرم کربوهیدرات
  • شکر 11.8 گرم
  • 46 کالری
  • فیبر صفر
  • چربی صفر
  • پروتئین صفر

ترکیب شربت قند اینورت که به صورت تجاری موجود است به شرح زیر است:

قند درصد
گلوکز 37.5٪
ساکارز 2.5٪
فروکتوز 37.5٪
اب 22.4٪
خاکستر 0.1٪

فواید شکر اینورت

در دمای اتاق، شکر معکوس نسبتاً مناسب است محلول تر از شکر سفره وقتی یک قاشق شکر را به نوشیدنی های سرد اضافه می کنیم، در ته فنجان می ماند زیرا شکر در مایعات سرد به خوبی حل نمی شود.

از طرفی شکر معکوس در مایعات سرد به خوبی حل می شود. به همین دلیل است که معمولا در شیرین کننده ها و شربت های نوشیدنی های سرد استفاده می شود.

شکر معکوس فواید زیادی دارد از جمله:

  • شکر معکوس از نظر طعم بهتر است (شیرینی را زیاد کرده است)
  • ویسکوزیته کاهش یافته است در مقایسه با شیرین کننده های مایع که حاوی قند معکوس نیستند
  • محصولات شکر معکوس ممکن است نسبت به سایر شیرین کننده ها در برابر فساد میکروبی یا باکتریایی مقاوم تر باشند.
  • بافت قند اینورت است صاف تر نسبت به شکر (مربوط به تبلور کمتر شکر)

همچنین بخوانید: آیا لرزش های Isagenix شما را مدفوع می کند؟

نتیجه

شکر معکوس مزایای زیادی دارد که شامل استفاده حرفه ای از آن در صنایع غذایی می شود طعم و بافت مواد غذایی مختلف. دارای یک عمر مفید بهبود یافته در مقایسه با شکر سفره و قابل نگهداری و مدت طولانی تری است.

اما باید به خاطر داشته باشید که شکر معکوس به همان اندازه قند معمولی خطرناک است و باید هم باشد با دقت مصرف شود قند معکوس است جایگزین شکر نیست و است برای دیابتی ها توصیه نمی شود. مصرف بیش از حد قند معکوس می تواند منجر به اختلالات قلبی، چاقی، خستگی، دیابت و … پوسیدگی دندان و غیره مصرف محدود توصیه می شود.