منابع ویتامین E


گروهی از هشت ترکیب محلول در چربی شامل چهار توکوفرول و چهار توکوترینول ویتامین E است. مشکلات عصبی می تواند ناشی از کمبود ویتامین E باشد که غیرمعمول است و معمولاً به دلیل یک مشکل اساسی در هضم چربی های غذایی به جای رژیم غذایی کم ویتامین است. E.

در برخی غذاها، ویتامین E به طور طبیعی وجود دارد، به غذاهای دیگر اضافه شده و به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است. نام جمعی ترکیبات محلول در چربی با آنتی اکسیدان متمایز “ویتامین E” است.

فواید ویتامین E

  1. کمک به پیشگیری از بیماری مزمن قلبی در بدن
  2. کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان.
  3. به ارتقای سلامت چشم خود کمک کنید.
  4. بعضی مواقع مصرف مکمل ویتامین E درست نیست
  5. از التهاب بدن جلوگیری کنید.

منابع ویتامین E

  1. روغن جوانه گندم
  2. روغن جوانه گندم
    روغن جوانه گندم

    روغن جوانه گندم از جوانه گندم استخراج می شود، روغن جوانه گندم به ویژه سرشار از اکتاکوزانول است که یک زنجیره بلند 28 کربنی اشباع شده است و منبعی غنی از ویتامین E است و همچنین دارای مواد مغذی دیگری نیز می باشد.

    فواید روغن جوانه گندم

    1. کمک به کاهش ریزش مو.
    2. کمک به کاهش استرس از بدن.
    3. کمک به افزایش انرژی.
    4. کلسترول LDL را کاهش می دهد. مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا 3 که متابولیسم و ​​تجزیه لیپیدها را کنترل می کنند توسط روغن جوانه گندم جذب بدن می شوند.

  3. دانه های آفتابگردان
  4. دانه های آفتابگردان
    دانه های آفتابگردان

    میوه آفتابگردان تخمه آفتابگردان است. دانه های روغنی لینولئیک، اولئیک بالا و روغن آفتابگردان 3 نوع از دانه های آفتابگردان پرمصرف هستند. هر گونه دارای چربی های تک غیراشباع، اشباع و چند غیر اشباع در مقادیر خاص خود است. تخمه آفتابگردان منبع غنی ویتامین E است و همچنین دارای مواد مغذی دیگری نیز می باشد.

    فواید تخمه آفتابگردان

    1. مقدار پروتئین بالایی دارد.
    2. دارای مواد مغذی مانند روی، آهن، مس، منیزیم است.
    3. دارای ویتامین هایی مانند ویتامین E، B1 و B6 است
    4. به سلامت بدن شما کمک می کند
    5. خطر صدمات یا شرایط جدی را کاهش می دهد.

  5. اسفناج
  6. اسفناج
    اسفناج

    اسفناج یک سبزی برگ سبز است. مقدار زیادی ویتامین E دارد. از آنجایی که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است، بسیار سالم به حساب می آید. همچنین با سایر مواد مغذی مانند آهن، منیزیم، روی، انرژی و غیره نیز پر شده است.

    فواید اسفناج

    1. به حفظ سلامت استخوان کمک می کند.
    2. مقدار زیادی ویتامین E و ویتامین K دارد.
    3. به کاهش مشکلات قلبی کمک می کند.
    4. دارای مقدار زیادی مواد مغذی و مواد معدنی است که برای بدن سالم مفید است.

  7. بادام ها
  8. بادام ها
    بادام ها

    دانه های خوراکی Prunus dulcis که به طور کلی بادام نامیده می شود. آنها در خاورمیانه مشترک هستند، اما ایالات متحده اکنون بزرگترین تولید کننده در جهان است. بادام‌هایی که می‌توانید از فروشگاه‌ها بخرید معمولاً پوسته آن‌ها برداشته می‌شود و داخل آجیل خوراکی آشکار می‌شود. چه خام و چه برشته فروخته می شوند.

    فواید بادام

    1. به شما کمک کند تا سالم بمانید.
    2. سرشار از ویتامین E، منیزیم و پتاسیم است.
    3. به اکسیژن و مواد مغذی اجازه می دهد آزادانه تر در خون جریان پیدا کنند.
    4. به قوی شدن استخوان های شما کمک می کند.

  9. بادام زمینی
  10. بادام زمینی
    بادام زمینی

    یک محصول حبوبات که عمدتاً برای دانه‌های خوراکی آن رشد می‌کند، بادام زمینی است که با نام‌های بادام زمینی، گوبر، پیندار یا آجیل میمون نیز شناخته می‌شود و از نظر طبقه‌بندی به عنوان Arachis hypogaea طبقه‌بندی می‌شود. همچنین منبعی غنی از ویتامین E و سایر مواد مغذی است.

    فواید بادام زمینی

    1. منبع عالی پروتئین است.
    2. به حفظ سلامتی شما کمک می کند.
    3. همچنین به عنوان یک غذای رژیمی برای کاهش وزن استفاده می شود.
    4. به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.

  11. كدو حلوايي
  12. كدو حلوايي
    كدو حلوايي

    دانه ها و پالپ در پوسته ضخیم یافت می شوند. حاوی مواد مغذی مانند کربوهیدرات، چربی، پروتئین، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین K نیز دارای مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم است.

    فواید کدو تنبل

    1. حاوی مقدار زیادی ویتامین E و ویتامین K است.
    2. کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن.
    3. سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد
    4. به محافظت از بینایی شما کمک می کند.
    5. به ترویج کاهش وزن کمک کنید

  13. فلفل دلمه ای قرمز
  14. فلفل دلمه ای قرمز
    فلفل دلمه ای قرمز

    فلفل دلمه ای قرمز دارای مواد مغذی مانند چربی: 0.3 گرم، پتاسیم: 6، کربوهیدرات 6 گرم: 2، ویتامین A 62، ویتامین C: 212، ویتامین B6: 15 درصد سایر مواد معدنی مانند روی، منیزیم، آهن است.

    فواید فلفل دلمه ای قرمز

    1. این منبع غنی از ویتامین C، E و B است.
    2. به محافظت از بینایی خود کمک کنید.
    3. به بهبود دید شما در شب کمک می کند.
    4. سرشار از آنتی اکسیدان است.
    5. کمک به سوزاندن کالری بیشتر از بدن.