کرم ایرلندی یک لیکور محبوب است که دهه هاست در سراسر جهان از آن لذت می برند. طعمی غنی، خامهای و ملایم با طعم کمی شیرین دارد. همچنین نکاتی از شکلات، وانیل و قهوه وجود دارد. اگرچه کرم ایرلندی حاوی ویسکی است، طعم الکلی ندارد و به طور کلی ملایم و نرم است. این نوشیدنی محبوب در بسیاری از خانهها و بارها، بهویژه در روز سنت پاتریک، به یکی از مواد اصلی تبدیل شده است.
چه از طرفداران قدیمی کرم ایرلندی یا تازه وارد نوشیدنی باشید، این مقاله تمام اطلاعاتی را که برای قدردانی کامل از این لیکور کلاسیک نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد.
فهرست مطالب
طعم های کلیدی خامه ایرلندی
بافت صاف و مخملی کرم ایرلندی از پایه آن می آید که طعم غنی و دلپذیر آن را نیز بر عهده دارد. خامه ای بودن یکی از برجسته ترین و لذت بخش ترین ویژگی های آن است که آن را به یک مکمل محبوب در دستور پخت قهوه و دسر تبدیل کرده است.
اغلب، شکر اضافه می شود تا طعم کمی شیرین اما نه طاقت فرسا ایجاد شود. این طعمهای دیگر را تکمیل میکند، به لیکور طعم متعادلی میدهد و آن را به یک ماده خوب در بسیاری از کوکتلها تبدیل میکند.
مقدار کمی ویسکی در خامه ایرلندی نیز به طعم کلی آن کمک می کند و به گرما و عمق می بخشد. برای به دست آوردن آن طعم متمایز و پیچیده، باید به طور خاص ویسکی ایرلندی را اضافه کنید. اگر طرفدار الکل نیستید، نگران نباشید. طعم ویسکی در خامه ایرلندی زیاد نیست.
اجزای دیگر مانند شکلات و قهوه، کرم ایرلندی را در پخت و پز، پخت و دستور پخت کوکتل همه کاره می کند. وقتی درست انجام شود، طعم باید متعادل و به سادگی خوشمزه باشد.
دستور العمل ساده برای خامه ایرلندی خانگی
کرم ایرلندی خانگی
این کرم خوشمزه و پرطرفدار را می توانید در خانه درست کنید. شما فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید و آماده هستید!
عناصر
- 1 ½ فنجان ها ویسکی ایرلندی
- 1 فنجان خامه غلیظ
- 1 قوطی (14 اونس) می توانید شیر تغلیظ شده شیرین
- 2 قاشق غذاخوری شربت شکلات
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق چایخوری دانه های قهوه فوری
دستورالعمل ها
-
در مخلوط کن، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که یکدست شود، هم بزنید.
-
مخلوط را به یک بطری یا شیشه با درب محکم منتقل کنید.
-
کرم ایرلندی را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
-
قبل از سرو خوب تکان دهید.
-
از کرم ایرلندی خانگی خود در قهوه، روی یخ یا به عنوان پایه ای برای کوکتل لذت ببرید.
یادداشت
می توانید مقدار دقیق آن را مطابق میل خود تنظیم کنید – همچنین با طعم های دیگر مانند عصاره بادام یا کارامل آزمایش کنید.
ایرلندی کرم سرد دم
یک نوشیدنی قهوه غنی و خامه ای که با قهوه سرد و لیکور ایرلندی کرم درست شده است، برای نوشیدنی هایی که هر دو را دوست دارند عالی است. برای تهیه ایریش کرم کلد دم به قهوه سرد، لیکور ایرلندی کرم، شیر و شیرین کننده نیاز دارید. میتوانید از قهوه سرد تهیه شده در فروشگاه استفاده کنید یا خودتان در خانه با خیساندن قهوه درشت آسیاب شده در آب سرد به مدت 12 تا 24 ساعت درست کنید.
این نوشیدنی برای خنک شدن در روزهای گرم تابستان یا به عنوان یک غذای بعد از شام عالی است. همچنین یک راه عالی برای استفاده از باقی مانده لیکور ایرلندی کرم یا افزودن تنوع به روتین قهوه شما است.
شربت کرم ایرلندی
شربت کرم ایرلندی شربتی همه کاره و خوش طعم است که می توان از آن برای داشتن طعم لذیذ خامه ایرلندی در نوشیدنی ها و دسرهای مختلف استفاده کرد. درست کردن آن در خانه با چند ماده ساده آسان است و می توانید آن را تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
برای شروع به شکر، آب، لیکور کرم ایرلندی و عصاره وانیل نیاز دارید. شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. به پختن مخلوط ادامه دهید تا کمی غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. لیکور کرم ایرلندی و عصاره وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
شربت به دست آمده شیرین، خامه ای و مملو از طعم های متمایز کرم ایرلندی خواهد بود. از آن برای شیرین کردن قهوه یا چای استفاده کنید، آن را روی بستنی یا پنکیک بریزید، یا آن را با کوکتل و نوشیدنیهای دیگر مخلوط کنید.
ویسکی ایرلندی در مقابل سایر ویسکی ها
بوربن آمریکایی، اسکاچ و ویسکی کانادایی همگی نوشیدنی های محبوب هستند. با این حال، ویسکی ایرلندی در طعم منحصر به فرد خامه ایرلندی مهم است. طعم لطیف تر و صاف تری دارد. نت های ظریف وانیل، عسل و کارامل (به جای طعم تهاجمی تر در سایر ویسکی ها) شیرینی خامه ای کرم ایرلندی را تکمیل می کند.
علاوه بر این، ویسکی ایرلندی عمدتاً از جو مالت ساخته می شود. در مقابل، می توانید ویسکی معمولی را از غلات مختلف از جمله ذرت، چاودار، جو و گندم درست کنید.
روند پیری نیز یک عامل کلیدی در تفاوت بین ویسکی ایرلندی و ویسکی دیگر است. ویسکی ایرلندی حداقل به مدت سه سال در چلیک های چوبی کهنه می شود و سایر ویسکی ها اغلب کوتاهتر هستند. نوع چلیک استفاده شده نیز میتواند بر طعم و مزه تأثیر بگذارد، زیرا چوبهای مختلف مانند بشکههای بلوط یا شری طعم و عطر بینظیری میدهند.