دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو


این دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو یک ترکیب خوشمزه از آن است طعم های خوش طعم و بافت های ترد در یک سس خامه ای. سریع خوب می شود و یک غذای جانبی یا ناهار عالی می سازد!

دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو

بزرگ شدن، چند مورد بود که بخشی از هر جمع خانوادگی تابستانی بود. لوبیا پخته، سالاد واترگیت، سالاد سیب زمینی، ذرت روی لپه (که هنوز هم گاهی اوقات در ماکروهایم جا باز می کنم!)، سالاد ماکارونی. پای مادربزرگم. سالاد تاکو مامان.

گاهی اوقات سالاد بروکلی ظاهر می شود. هر بار که ظاهر می شد، یکی از اولین چیزهایی بود که از میز بوفه خارج می شد! همه این سالاد را دوست دارند.

با ترکیبی عالی از سس شیرین خامه ای، کلم بروکلی ترد، بیکن نمکی و پپتاس مغزدار، چه چیزی را دوست ندارید؟!

دستور تهیه سالاد کلم بروکلی خامه ای

معمولاً برای شیرینی بیشتر، کشمش یا زغال اخته خشک شده را به این غذا اضافه کنید. این اقلام سرشار از شکر هستند، بنابراین معمولاً از سالاد کتو بروکلی حذف می شوند. خبر خوب این است که شیرینی خفیف سس خامه ای به اندازه کافی به آن اضافه می کند تا تعادل کاملی به آن بدهد.

اگرچه این سالاد معمولاً در پیک نیک های تابستانی، باربیکیو و مهمانی های استخر یافت می شود، دلیلی وجود ندارد که این غذا را فقط در تابستان درست کنید. تمام قطعات در تمام طول سال در دسترس هستند. و این سالاد یک ناهار یا غذای جانبی عالی در تمام طول سال می سازد!

طرز تهیه سالاد بروکلی با توضیحات

دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو

این دستور غذا دو بخش دارد: سس و سالاد! آنها هر دو سریع و آسان ساخته می شوند.

نکته حرفه ای: شما همچنین می توانید از این سس خامه ای برای تهیه سالاد کلم کتو با کلم استفاده کنید!

مواد سس خامه ای

مواد سس خامه ای
  • مایو
  • سرکه سیب
  • ترکیب گرانول میوه/آلولوز (یا شیرین کننده دلخواه)
  • پودر سیر
  • نمک
  • فلفل سیاه

مواد لازم سالاد بروکلی

مواد لازم سالاد بروکلی
  • کلم بروکلی
  • پیاز قرمز
  • چدار
  • بیکن
  • پیازچه
  • پپتاس شور بو داده یا تخمه آفتابگردان

دستورالعمل های گام به گام

مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کنید.

مخلوط کردن مواد سس

سس را با مواد سالاد هم بزنید.

مواد تشکیل دهنده سالاد بروکلی و سس آماده برای مخلوط کردن

این آسان تر نمی شود!

مخلوط کردن سالاد بروکلی با سس

نحوه نگهداری سالاد بروکلی

این سالاد را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو، صبر کنید تا سالاد را با بیکن، پیازچه و پیتاس روی آن قرار دهید.

نکات سالاد کلم بروکلی کتو

برو به اندازه لقمه

مطمئن شوید که گلچه های کلم بروکلی خیلی بزرگ نباشند.

جلوتر

می‌توانید این سالاد را زودتر درست کنید، فقط صبر کنید تا بیکن، پیازچه و پیتاس را درست قبل از سرو اضافه کنید تا ترد بمانند.

گرافیک سالاد بروکلی

سوالات متداول دستور تهیه سالاد بروکلی

آیا می توان کلم بروکلی را به صورت خام در سالاد مصرف کرد؟

آره! برای تهیه این سالاد بروکلی نیازی به پختن کلم بروکلی نیست.

با این حال، برخی افراد دوست دارند کلم بروکلی را قبل از تهیه این سالاد بپزند. در صورت تمایل، می توانید به طور خلاصه کلم بروکلی را برای این سالاد بپزید.

چگونه گل کلم بروکلی را می برید؟

ساقه کلم بروکلی را روی تخته برش قرار دهید. گلچه کلم بروکلی را از جایی که ساقه به ساقه بزرگتر می رسد جدا کنید. اگر گلچه ها بزرگ هستند، آنها را به نصف (یا یک چهارم) برش دهید تا به اندازه لقمه شوند.

خرد کردن گل کلم بروکلی

چگونه کلم بروکلی را برای سالاد بروکلی بپزید؟

اگر می خواهید برای تهیه این دستور کلم بروکلی بپزید، بلانچ کردن آن بهترین راه است.

نحوه سفید کردن کلم بروکلی:

  1. حمام یخ درست کنید یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید.
  2. یک قابلمه آب را به جوش آورده و حدود 1/2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
  3. گلچه های کلم بروکلی را به آب در حال جوش اضافه کنید و 60 ثانیه بپزید.
  4. از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال کلم بروکلی از آب در حال جوش به حمام یخ استفاده کنید.
  5. کلم بروکلی را از حمام یخ خارج کرده، آبکش کنید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
طرز تهیه سالاد بروکلی

با سالاد بروکلی چی سرو می کنید؟

این سالاد خوشمزه کم کربوهیدرات با تعدادی چیزهای مختلف عالی سرو می شود! در اینجا چند ایده وجود دارد:

طرز تهیه سالاد بروکلی آسان

دستور العمل های بیشتر بروکلی کتو برای امتحان کردن

تصویر ویژه سالاد بروکلی

دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو

این دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو ترکیبی خوشمزه از طعم های خوش طعم و بافت های ترد در یک سس خامه ای است. سریع خوب می شود و یک غذای جانبی یا ناهار عالی می سازد!

خدمات: 9 سروینگ ها

کالری: 225

دستورالعمل ها

برای سالاد بروکلی:

  • گلچه های بروکلی، پیاز قرمز خرد شده، چدار رنده شده و سس خامه ای را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

برای خدمت:

  • سالاد را به یک کاسه یا بشقاب بزرگ منتقل کنید. روی آن را با بیکن خرد شده، پیازچه برش داده شده و پیتاس بریزید.

  • خدمت.

یادداشت

  • میزان محصول و اندازه سرو: این دستور حدود 6 فنجان سالاد بروکلی درست می کند. هر وعده 2/3 فنجان، در مجموع 9 وعده است.
  • کربوهیدرات خالص: 4 گرم در هر وعده (2/3 فنجان)
  • ذخیره سازی: این سالاد را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو، صبر کنید تا سالاد را با بیکن، پیازچه و پیتاس روی آن قرار دهید.

ارزش غذایی

دستور تهیه آسان سالاد بروکلی کتو

مقدار در هر وعده (0.667 فنجان)

کالری 225
کالری از چربی 180

٪ ارزش روزانه*

چربی 20 گرم31%

چربی اشباع شده 5 گرم31%

چربی ترانس 1 گرم

چربی اشباع نشده 9 گرم

چربی تک غیراشباع 5 گرم

کلسترول 24 میلی گرم8%

سدیم 397 میلی گرم17%

پتاسیم 256 میلی گرم7%

کربوهیدرات ها 6 گرم2%

فیبر 2 گرم8%

شکر 2 گرم2%

پروتئین 7 گرم14%

ویتامین A 544 IU11%

ویتامین سی 55 میلی گرم67%

کلسیم 126 میلی گرم13%

اهن 1 میلی گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

پین دستور تهیه سالاد بروکلی خامه ای