گوشت خوک چرخ کرده آرام پز با برنج سرخ شده گل کلم


عناصر

مواد لازم برای سس گوشت:

  • 1/2 پیاز متوسط، ریز خرد شده
  • 3 حبه های سیر خرد شده یا ریز خرد شده
  • 2 پوند گوشت خوک چرخ شده (یا سایر گوشت ها)
  • 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) سس گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی
  • 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) بیکی آبگوشت (یا آبگوشت دیگر)
  • نمک و فلفل برای چشیدن

مواد لازم برای برنج گل کلم:

  • 1 گل کلم، شکسته به گلچه ها
  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن آووکادو، برای پختن با
  • ½ هویج
  • نمک و فلفل برای چشیدن

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه سس گوشت، تمام مواد سس گوشت را در آرام پز بریزید و به مدت 6 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. برای درست کردن برنج گل کلم، گلچه ها و هویج ها را به غذاساز اضافه کنید و فرآیند غذا را به قطعات کوچک شبیه برنج تبدیل کنید. تا حد امکان مایع اضافی را فشار دهید.
  3. روغن آووکادو را به یک تابه بزرگ اضافه کنید و برنج گل کلم را به صورت دسته ای بپزید تا نرم شود (تقریباً 10 دقیقه). با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  4. سس گوشت را روی برنج گل کلم ریخته و میل کنید. در صورت تمایل با سبزیجات تازه مانند ریحان خرد شده تزئین کنید.

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقدار هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص در هر وعده: 5 گرم

تغذیه

  • کالری: 261
  • قند: 4 گرم
  • چربی: 11 گرم
  • کربوهیدرات ها: 8 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 34 گرم