طرز تهیه استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه استیک را به صورت کامل کباب کنید؟ برخی از چیزهایی که استیک را می زنند پوست آبدار ، لطیف و سبک و دودی هستند.

نیازی به بررسی بیشتر ندارید – ما نکات ساده ای در پخت و پز برای بسته بندی سریع ترین استیک که سزاوار آن هستید ، داریم که باید ریخته شود.

مرحله 1: Beef Cut and Marbling را انتخاب کنید

بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، می گوید: “بهترین برش های گوشت گاو برای استیک کبابی باید نرم و مرطوب کننده باشد ، یعنی تکه های چربی سفید در سراسر گوشت پهن شده است. چربی مرمر در حالی که استیک شما کباب می شود ، ذوب می شود و گوشت و طعم را تزریق می کند. مدتی آن را آبدار و نرم نگه دارید. “

گیاهان خام در سنگ مرمر چاشنی داده می شوند

اگر به میزان مصرف چربی خود توجه کنید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody ، می گوید: “شیرین بالایی یک گزینه خوشمزه اما هنوز باریک برای پخت می سازد.”

سایر برش های گوشت گاو با مرمر که برای استیک کبابی کافی است عبارتند از:

  • نوار استیک (به عنوان مثال ، نوار نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک ریبی
  • گوشت خوک استیک بالا
  • مینیون یا فیله نازک
  • دامن یا دامن استیک

قطعات استیک شما باید ضخامت یک تا دو اینچ داشته باشند تا بدون ضعف گوشت در داخل ، یک ذغالی خوب تولید کنند.

استثناء پهلو یا دامن پهلو است که باید بعد از پخت نازک و در برابر دانه بریده شود تا فیبرهای عضلانی سفت تر تکمیل شود.

این استیک بهتر است در تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شود.

مرحله 2: تهیه و فصل استیک

قبل از چاشنی ، استیک خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا سطح خشکی برای چسباندن چاشنی ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای کمک به جذب طعم بهتر در گوشت ، استیک خود را با الگوی متقاطع از هر دو طرف قبل از افزودن روبی یا ماریناد به هم بزنید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را به سادگی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ، چاشنی استیک آماده را در فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید. همچنین می توانید با مخلوط کردن این مخلوط ، خودتان آن را تهیه کنید:

  • نمک
  • فلفل
  • پودر سیر یا پیاز
  • آفریقا
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • حمله جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای یک دامن پهلو یا استیک محکم تر ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – معمولاً با روغن و اسید تهیه کنید – استفاده کنید تا استیک نرم تر از یک مالش خشک باشد.

بگذارید استیک شما حداقل 30 دقیقه مارینین کند تا طعم آن خیس بخورد.

معمولاً ماریناد استیک شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آهک یا سرکه
  • سس یا سس سویا Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • ادویه جات و ادویه دلخواه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک به دمای اتاق برسد

استیک مارینت خود را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید روی ظرف ، به مدت 20 تا 30 دقیقه به دمای اتاق نزدیک شود.

هم زدن استیک در زمان سرما به این معناست که فضای داخلی استیک باید طولانی تر بپزد و به طور بالقوه منجر به ظاهر بیرونی خشن می شود.

مرحله 4: استیک را روی یک رنده بسیار تمیز کباب کنید

استیک پخته شده روی گریل

اکنون که آماده هستید ، وقت آن است که نحوه پخت استیک را بیاموزید. با شروع با یک کوره تمیز ، به استیک کبابی خود ، یک علامت زرد متفاوت بدهید.

کرامپ می گوید: “روغن را داخل فر بگذارید تا استیک به رنده شما بچسبد. استیک گوشتی است که سریع اطاعت می کند ، به کباب پز داغ نیاز دارد که در دمای 450-500 درجه فارنهایت گرم شده است.”

چه مدت باید استیک را در فر بپزید؟ در هر طرف چطور؟

دادن زمان پخت ویژه برای استیک دشوار است زیرا این بستگی به اندازه استیک شما ، ضخامت آن و طعم دلخواه شما دارد.

  • می توانید استیک خود را به مدت 2-3 دقیقه در فر بخار کنید و در طرف دیگر تا کنید.
  • استیک ضخیم تر باید بیشتر بپزد ، اما بهتر است آن را نپزید ، میزان باروری آن را بررسی نکنید و در صورت نیاز به پخت ادامه دهید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را می بندید؟

“اگر استیک شما ضخیم تر از حدود ¾ اینچ است ، درب آن را ببندید تا یک اجاق گاز همرفتی ایجاد شود. اگر یک طرف نازک یا دامن استیک است ، گریل را باز بگذارید ؛ در غیر این صورت ، قبل از استیک ، از یک طرف خوب استفاده نمی کنید. تمام شد ، “مک کی گفت. کلارک.

برای بررسی باروری ، می توانید استیک را برش دهید ، اما ممکن است مقداری آب میوه را از دست بدهید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت یک دوست برشته آشنا است.” “قبل از اینکه فکر کنید گوشت شما آماده شده است ، گوشت خود را بررسی کنید و سپس هر یک یا دو دقیقه بعد از آن. وقتی 5 درجه فارنهایت کمتر از دمای پخت ، گوشت خود را از کوره بردارید. شما می خواهید ، سپس با فویل به مدت 10 دقیقه چادر بزنید. سپس گوشت در صورت باقی ماندن پخته می شود. “

اگر دماسنج گوشت دارید ، از این نمودار زیر برای اندازه گیری میزان مجاز استفاده کنید و استیک خود را تا جایی که دوست دارید ادامه دهید.

سازگاری استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
ایول! احسنت 165 درجه فارنهایت

نکته ویژه در مورد نحوه کباب کردن استیک پهلو یا دامنمک کی کلارک گفت: “مراقب باشید این قطعات نازک تر از استیک های معمولی باشند و زمان کمتری برای رسیدن به کمک مورد نظر شما طول می کشد.”

بنابراین مراقب آن کباب پز باشید!

مرحله 5: استیک خود را قبل از برش بگذارید

استیک کبابی و سبزیجات بریده شده در یک بشقاب

اگر استیک را درست بعد از اتمام آن برش دهید ، آب آن رقیق می شود و به شما اجازه می دهد استیک را با طعم کمتری برش دهید.

برعکس ، استیک خود را با فویل آلومینیومی چادر زده و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن ته نشین شود.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این امر به استیک اجازه می دهد تا پخت خود را به پایان برساند.

ما توصیه می کنیم دانه را برش دهید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر می شکند و استیک شما کمتر جویده می شود – این مرحله باید سخت تر مانند استیک تکه تکه شود!

برای سایر قطعات ، هرطور که می خواهید استیک را ادامه دهید.

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای تخصصی تری هستید؟ به BODNutrisi.com سر بزنید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Serving Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید