طرز پخت ذغال: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید به شما ارائه دهیم. یاد بگیرید به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، ذغال بسوزانید.

اگرچه بسیاری عاشق یادگیری نحوه درست پخت ذغال هستند ، اما برای شروع ایمن چند نکته را باید بدانید.

ادامه مطلب را بخوانید و نکات زیر را در استفاده از کوره ذغال چوب ، نحوه پخت از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و برخی اشتباهات رایج که باید از آنها اجتناب شود ، بیاموزید.

حتماً این راهنما را با نکات کبابی ترکیب کنید که به ما در آشپزی تابستانی کمک می کند و باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای آتش زدن از روش دودکش استفاده کنید

مردان از روش دودکش پخته برای سوزاندن ذغال استفاده می کنند

این روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، RD و یکی از بنیانگذاران Angry BBQ دوست دارد ، زیرا بسیار آسان است.

شما باید استارت دودکش را بردارید ، سپس چند قدم با دودکش فاصله دارید:

  • استارت دودکش را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • مقداری کاغذ زیر دودکش در انتهای کوره خود قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و بس حرارت کاغذ بالا می رود و ذغال را تا بالای آن می سوزاند.

هاس توصیه می کند 10-15 دقیقه به ذغال فرصت دهید تا کاملاً مشتعل شود.

سپس ، پس از سفید شدن آنها آماده هستید که ذغال خود را در کوره بریزید.

2. گریل خود را زود گرم کنید

هنگام کار با زغال باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اینجاست که یاد می گیرید چگونه دریچه های خود را ایجاد کنید.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از The Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغتر می شود.” “حتماً دریچه های دودکش را برای هوایی که به داخل آتش سرازیر می شود باز کنید.”

هاس می افزاید: “بیشتر دودکش های ذغالی دارای دریچه های تحتانی و دریچه های بالایی هستند.”

او توضیح می دهد که پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را تنظیم می کند ، بنابراین “هنگامی که می خواهم دریچه من به سرعت گرم شود ،” دریچه پایین باز است و هواکش بالا باز می شود. “

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما می خواهید گرما برای بهترین نتایج گریل باقی بماند و این به دریچه های شما نیز می رسد.

هاس می گوید: “هنگامی که به دمای مطلوب رسیدم ، قله پایینی خود را کمی می بندم ، بنابراین دمای من ثابت می ماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح می دهد: “باد و دمای محیط بیرون ، گرمای خروجی از ذغال سنگ شما را کاهش می دهد ، که می تواند طول عمر آشپز را بیشتر کند.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه کوره برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی دو منطقه ای استفاده کنید

به نظر می رسد پیچیده است ، اما شما به سرعت بر آن مسلط می شوید: ذغال خود را در یک طرف دودکش قرار دهید به طوری که “یک طرف دودکش گرم می شود در حالی که طرف دیگر در دمای پایین تر است” ، هاس می گوید.

کیمزال گفت: “غذایی که سریع پخته می شود باید روی زغال سنگ قرار گیرد.” این شامل استیک گوشت خوک یا زنجبیل سویا است.

او گفت: “غذاهایی که مدت زمان بیشتری می پزند می توانند در طرف ذغال سنگ ذخیره شوند ، بنابراین به طور غیر مستقیم گرم می شوند.” این روش را با سالاد کبابی و گردوی برشته ما امتحان کنید.

اشتباهات ذغال را بپزید تا از آنها اجتناب کنید

همبرگر را بپوشانید ، در غیر این صورت روی کوره ذغال چوب بخورید

این خطاها متداول هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. بستن بیش از حد را باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط درب را باز کنید تا غذای خود را اضافه کنید یا نحوه پخت را بررسی کنید.” اگر دائماً بلند می کنید ، “وقتی درب گریل را باز می کنید ، گرمای زیادی را از دست می دهید و بازگرداندن درجه حرارت گریل شما به زمان نیاز دارد.”

7. عجله در روند

به یاد داشته باشید ، برای سوزاندن ذغال به زمان بیشتری نیاز دارید – اما نتایج خوب خواهد بود!

اگر قبلاً چندین بار آسانسور را بلند کرده اید ، بروید و دقیقه بیشتری به زمان پخت خود اضافه کنید.

۸ Sk مصرف زغال سنگ

هاس می گوید به راحتی می توانید از دفع زباله برای بالا بردن یا کاهش دمای کوره ذغال سنگ خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط به این دلیل که شما روش رو به پایین را هدف قرار می دهید به این معنی نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. خاکستری قدیمی را در کوره خود بگذارید

قبل از استفاده از بریکت ذغال سنگ یا توده های جدید ، می خواهید گرد و خاک قدیمی را تمیز کنید. کیمزال توضیح داد: “ممکن است گرد و غبار زیادی در دودکش وجود داشته باشد تا ذغال بسوزد.”

دیدگاهتان را بنویسید