دستور پخت فلفل قرمز کدو تنبل کتو


فلفل قرمز کدو تنبل کتو: غذای مناسب برای پاییز

آیا به دنبال یک شام لذیذ و آرام برای خوردن در ماه های سرد پاییز هستید؟ فلفل قرمز کدو تنبل کتو یک غذای عالی است!

این فلفل قرمز خوشمزه و مغذی یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال رژیم کتوژنیک هستند. و به لطف ترکیبی از کدو تنبل، بوقلمون، ادویه چیلی و سایر مواد تشکیل دهنده، مطمئناً به یک غذای اصلی دنج و آرامش بخش در چرخش شام پاییزی شما تبدیل خواهد شد.

برای شروع، به بوقلمون بدون چربی، پیاز، سیر، پوره کدو تنبل، گوجه فرنگی خرد شده، آب مرغ، سوسیس (انتخابی)، پودر چیلی، پودر دارچین و نمک نیاز دارید. با تفت دادن پیاز و سیر در روغن نارگیل شروع کنید. سپس بوقلمون آسیاب شده را سرخ کنید. بعد اضافه کردن بقیه مواد است. همه چیز را با هم مخلوط کنید و به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد.

فلفل قرمز کتو کدو تنبل منبع عالی پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است. کدو تنبل حاوی فیبر، پتاسیم و ویتامین A اضافی است. بوقلمون و گوجه فرنگی آهن، لیکوپن و سایر ویتامین ها و مواد معدنی را تامین می کنند.

برای اینکه این فلفل دلمه‌ای دل‌چسب‌تر و سیرکننده‌تر شود، می‌توانید آن را با یک برنج گل کلم کم کربوهیدرات یا یک سالاد باغی تازه و ترد سرو کنید.

مهم نیست که چگونه آن را سرو می کنید، فلفل قرمز کدو تنبل کتو مطمئناً در پاییز امسال به یکی از محبوب ترین خانواده ها تبدیل خواهد شد. لذت ببرید!

چاپ

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) روغن نارگیل
  • 1 پیاز زرد (110 گرم)، خرد شده
  • 5 حبه سیر (15 گرم)، خرد شده
  • 1 پوند (450 گرم) بوقلمون آسیاب شده
  • 1 قوطی (400 گرم) گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) پوره کدو تنبل
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب مرغ
  • 1 سوسیس ایتالیایی (75 گرم)، ورقه شده
  • 4 قاشق چایخوری (8 گرم) پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چای خوری (2 گرم) دارچین آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری (5 گرم) نمک

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید.
  2. روغن نارگیل را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید داغ شود.
  3. پیاز و سیر را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید.
  4. بوقلمون آسیاب شده را اضافه کنید و در حین پخت آن را بشکنید. 5 دقیقه بپزید.
  5. مواد باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید (درب را خاموش کنید).
  7. با سالاد دلخواه سرو کنید.
  8. لذت ببرید!

یادداشت

تمام داده‌های تغذیه‌ای تخمین زده می‌شوند و بر اساس مقادیر در هر وعده هستند.

کربوهیدرات خالص: 10 گرم

تغذیه

  • کالری: 326
  • قند: 7 گرم
  • چربی: 18 گرم
  • کربوهیدرات ها: 15 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • پروتئین: 29 گرم