منابع ویتامین A


گروهی از ترکیبات غذایی ارگانیک غیراشباع حاوی رتینول، رتینال و چندین کاروتنوئید پروویتامین A، ویتامین A است. این ویتامین برای رشد و نمو، حفظ سیستم ایمنی و بینایی خوب ضروری است.

ویتامین A یک ویتامین محلول در چربی است و در بسیاری از غذاها یافت می شود. برای بینایی طبیعی، سیستم ایمنی و تولید مثل، ویتامین A مفید است.

فواید ویتامین A

  1. ویتامین A برای بینایی مفید است.
  2. از شب کوری نیز جلوگیری می کند.
  3. به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها کمک می کند.
  4. از سیستم ایمنی بدن نیز پشتیبانی می کند.
  5. کمک به کاهش تهدید آکنه.
  6. از متولدین حمایت کنید تا سالم باشند.
  7. رشد سالم بدن را تشویق می کند.

منابع ویتامین A

  1. کره:
  2. کره
    کره

    کره یک محصول لبنی است که از شیر یا خامه اجزای چربی و پروتئین تهیه می شود. در دمای اتاق، یک امولسیون نیمه جامد است که از حدود 80 درصد چربی کره تشکیل شده است. 14.2 گرم کره پروتئین: 101.8 کیلو کالری (426 کیلوژول)، کربوهیدرات: 0.01 گرم، ویتامین A: 12 درصد از ارزش روزانه و 11.5 گرم چربی را برای ما فراهم می کند.

    فواید کره:

    1. مواد مغذی و ترکیبات مفیدی مانند بوتیرات و اسید لینولئیک مزدوج سرشار از کره هستند.
    2. خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را کاهش داد.
    3. کمک به تامین انرژی و تامین چربی اشباع خوب.

  3. هویج:
  4. هویج
    هویج

    بسیاری از مواد مغذی و مواد معدنی را فراهم می کند. 100 گرم هویج 104 درصد از ویتامین A مورد نیاز روزانه را تامین می کند و همچنین مقدار زیادی کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم و پتاسیم را تامین می کند.

    فواید هویج

    1. آنها سرشار از بتاکاروتن هستند که به حفظ ایمنی چشم شما کمک می کند.
    2. این به محافظت از پوست شما در برابر نور خورشید کمک می کند و از آب مروارید و سایر بافت های چشم شما جلوگیری می کند.
    3. لوتئین را فراهم می کند که برای چشم شما نیز مفید است.

  5. سیب زمینی شیرین:
  6. سیب زمینی شیرین
    سیب زمینی شیرین

    سیب زمینی شیرین تعدادی مواد مغذی و مواد معدنی مانند ویتامین A، C و D، انرژی، پروتئین، چربی و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، روی و غیره را برای ما فراهم می کند.ج. گاهی اوقات برگها و شاخساره های جوان را به صورت سبزه می خورند. 100 گرم سیب زمینی شیرین 89 درصد ویتامین A را تامین می کند.

    فواید سیب زمینی شیرین

    1. از دیابت جلوگیری می کند.
    2. به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.
    3. محافظت از بدن در برابر بیماری های قلبی
    4. بهبود هضم.

  7. اسفناج:
  8. اسفناج
    اسفناج

    اسفناج گیاهی برگدار بومی آسیای مرکزی و غربی با گلهای سبز است. Caryophyllales، خانواده Amaranthaceae، زیرخانواده Chenopodioideae. برگ های آن یک سبزی خوراکی رایج است که به صورت کنسرو، انجماد و کم آبی به صورت تازه یا با استفاده از روش های نگهداری مصرف می شود. این منبع غنی از ویتامین A، ویتامین K و سایر مواد مغذی مانند کربوهیدرات، چربی، پروتئین است.

    فواید ویتامین A

    1. از سرطان جلوگیری می کند.
    2. به کاهش قند خون از بدن کمک می کند.
    3. به کاهش وزن بدن شما کمک می کند.
    4. فشار خون بالا را کاهش می دهد.
    5. به آرامش بدن شما کمک می کند.

  9. طالبی
  10. طالبی
    طالبی

    خربزه ای که گونه ای از جنس خربزه از خانواده Cucurbitaceae است طالبی، هندوانه بی دانه، خربزه شیرین یا spanspek.f وزن طالبی ها از 0.5 تا 5 کیلوگرم متغیر است. 100 گرم طالبی 21 درصد ویتامین A در روز را تامین می کند.

    فواید طالبی:

    1. کربوهیدرات کمی دارد. طالبی 90 درصد آب است. آبدارش به اندازه هندوانه است.
    2. این شما را برای مدت طولانی هیدراته می کند.
    3. به کاهش وزن کمک می کند.
    4. این به مبارزه با بیماری ها کمک می کند. به دلیل ترکیباتی به نام فیتونوترینت های موجود در طالبی، خاصیت ضد التهابی دارد.

  11. کاهو:
  12. کاهو
    کاهو

    گیاهی از خانواده دیزی است. این گیاه اغلب به عنوان یک سبزی برگ رشد می کند، اما همچنین به دلیل ساقه و دانه های آن. برای سالاد، کاهو بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، اما در سایر سبک های غذایی مانند سوپ، ساندویچ و بسته بندی نیز دیده می شود. می توان آن را کبابی نیز کرد.

    حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و ویتامین K است. سایر مواد مغذی موجود در آن به شرح زیر است: – پروتئین: 1.35 گرم، کربوهیدرات: 2.23 گرم، شکر: 0.94، چربی: 0.22 گرم.

    فواید ویتامین A

    1. منبع خوبی از ویتامین C، آهن، فولات و فیبر است.
    2. کاهو همچنین منبع خوبی از سایر ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامتی مفید هستند.
    3. آنزیم های ضد التهاب، کاهش دهنده کلسترول و ضد دیابت مربوط به ترکیبات فعال زیستی در کاهو وجود دارد.

  13. فلفل دلمه ای قرمز:
  14. فلفل دلمه ای قرمز
    فلفل دلمه ای قرمز

    فلفل قرمز دارای بیشترین مواد مغذی است زیرا طولانی ترین فلفل روی گیاه بود. قبل از این، فلفل سبز را می چینند تا زمانی که زرد، نارنجی و سپس قرمز شود. فلفل دلمه ای که فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه ای نیز نامیده می شود را می توان به صورت خام یا سرخ شده مصرف کرد.

    سایر مواد مغذی موجود در آن به شرح زیر است: – ویتامین A، B، C، E و ویتامین K و همچنین دارای مواد معدنی مانند: – کالری: 31، آب: 92٪، پروتئین: 1 گرم، کربوهیدرات: 6 گرم، شکر: 4.2 گرم، فیبر: 2.1 گرم، چربی: 0.3 گرم.

    فواید فلفل دلمه ای قرمز

    1. فلفل دلمه‌ای قرمز، نارنجی و زرد سرشار از ویتامین‌ها و کالری کم، سرشار از فواید سلامتی است.
    2. آنها منبع عالی ویتامین A، پتاسیم و ویتامین C هستند.
    3. فلفل دلمه ای همچنین حاوی فیبر، فولات و آهن در دوز متعادل است.

  15. کلم بروکلی:
  16. کلم بروکلی
    کلم بروکلی

    کلم بروکلی گیاهی سبز رنگ از خانواده کلم ها است. که سرهای بزرگ گلدار، ساقه های ریز و مواد اولیه مربوطه به عنوان سبزی مصرف می شود. آنها معمولا به صورت خام یا سرخ شده مصرف می شوند. منبع ویتامین A و ویتامین K به ویژه در کلم بروکلی غنی است.

    سایر مواد مغذی موجود در آن به شرح زیر است: – کربوهیدرات، چربی، پروتئین، ویتامین A، B، C، E و K و همچنین دارای مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، سدیم، روی است.

    فواید کلم بروکلی

    1. بروکلی یک کربن سالم و با فیبر بالا است که به هضم غذا کمک می کند.
    2. از یبوست جلوگیری می کند
    3. گلوکز خون را پایین نگه می دارد و بیش از حد تغذیه می کند.
    4. علاوه بر این، کلم بروکلی برای کاهش وزن مناسب است، زیرا فیبر بالایی دارد.